Волейболът в Добрич получи поредно признание от Общината на града

...
Волейболът в Добрич получи поредно признание от Общината на града
Коментари Харесай

Пламен Христов - Треньор №1, Добруджа 07 – Отбор №1 на Добрич

Волейболът в Добрич получи следващо самопризнание от Общината на града за миналата 2019 година. Пламен Христов бе определен за Треньор №1 на града, в обичайна анкета за най-хубавите спортисти на Добрич. Воденият от него до декември мъжки отбор по волейбол на Добруджа 07 пък стана Отбор №1 на Добрич за същия интервал, като събра идентичен брой точки с хандбален клуб Добруджа.
Така волейболисти и треньор още веднъж са отпред на локалния спорт, като печелят този приз за втори следващ сезон. През 2018 година Пламен Христов и тима още веднъж бяха определени за номер 1 в годишната ранглиста на Община Добрич.


Волейболният експерт бе определен за най-хубав треньор от Общината, макар, че в кроя на ноември изненадващо бе освободен от поста на старши-треньор на ВК Добруджа 07. Мотивите на УС на клуба бяха, че се разделя с него заради слаби резултати на отбора в шампионата на Суперлигата. При освобождението си, Пламен Христов, който е и старши-треньор на националния тим на България за младежи под 20 години, остави добруджанци на трето място във краткотрайното класиране на шампионата. При привършване на първия полусезон на Суперлигата отборът на Добруджа 07 заема пето място в таблицата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР