Волейбоилистите на Добруджа 07 отстъпиха на Монтана с 2:3 гейма

...
Волейбоилистите на Добруджа 07 отстъпиха на Монтана с 2:3 гейма
Коментари Харесай

Пламен Христов: Който издържи, той ще излезе в челото на Суперлигата

Волейбоилистите на Добруджа 07 отстъпиха на Монтана с 2:3 гейма при семейството си в четвъртия кръг на Суперлигата при мъжете. Така " добруджаци " означиха втора загуба след мощния си старт в шампионата, в който надиграха Нефтохимик 2010 и ЦСКА. Ето какво сподели треньорът на Добруджа Пламен Христов за BGvolleyball.com след мача:

" Получи се доста добър мач, страхотна борба. Ние се борехме. Имахме шансове да го спечелим, само че за жалост не успяхме. Естествено, че има отчаяние, само че това са ни опциите на момента. Монтана ни проби със сервис, ние не успяхме да посрещаме “.

„ Мач с мач не си наподобява. Да, направихме положителни мачове против Нефтохимик и ЦСКА. Представянето ни не е неприятно, предвид на показаните резултати, като бием първия и третия от миналия сезон. Но несъмнено имаме потребност от посрещач с цел да бъдем още по-стабилни и да сме фактор в Суперрилата. Очакваме и включване на новото ни попълнение – разпределителят Александър Мбжелски, който към момента чака работна виза.

" Смятам, че шампионата тази година ще бъде доста забавно. Силите са изравнени и ще има доста повече оспорвани мачове и конспирация. Шампионатът едвам в този момент стартира. Който издържи на напрежението, който покаже повече резистентност, той ще излезе напред “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР