Волен Сидеров (вдясно) и Сергей Аксьонов (вляво) на срещата им

...
Волен Сидеров (вдясно) и Сергей Аксьонов (вляво) на срещата им
Коментари Харесай

Волен Сидеров се срещнал с лидера на Крим в Ялта

Волен Сидеров (вдясно) и Сергей Аксьонов (вляво) на срещата им в границите на икономическия конгрес в Ялта, Крим.Снимка: Facebook на АТАКА

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров се срещна със Сергей Аксьонов - глава на Република Крим, предава БНР като се базира на пресцентърът на българската партия.

Това е станало в границите на стопански конгрес в Ялта, където участват четирима представители на партия АТАКА.

Сидеров и Аксьонов са разискали развиването на туризма, бъдещите стопански връзки и си дадоха обещание да поддържат връзка и отсега нататък.

По-рано Сидеров се присъединил в полемика на тематика ЕС-Русия на икономическия конгрес. Пред участниците той декларирал, че България сега има чудесния късмет да бъде медиатор сред Европейски Съюз и Русия, тъй като към този миг ръководи съюза.

„ Нашето наличие в ръководството на България дава резултат, защото напълно неотдавна министър председателят взе решение да не се експулсират съветски дипломати след случая „ Скрипал “, коментирал Сидеров.

По отношение на близкото бъдеще той е оптимист, тъй като след изборите за Европейски парламент следващата година ще има по-голямо наличие в Европа на патриотични и консервативни партии като АТАКА и те ще оказват влияние на своите държавни управления, прибавя Националното радио.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР