Волен Сидеров се изказа за днешната ситуация на площада в

...
Волен Сидеров се изказа за днешната ситуация на площада в
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Киро се оказа по-мъж от Костадин

Волен Сидеров се изрече за днешната обстановка на площада в столицата с пост в поддръжка на премиера:

" За страдание съм заставен да призная, че Кирил Петков се държа доста повече като мъж от Костадин Костадинов на 23 февруари по време на митинга- митинг неразбираемо против какво. Неясно, тъй като документът пада на 20 март и основанието на Костадин за манифестации умира. А би трябвало да припомня за себе си – не е лесна тази игра.

На предишния митинг, който Костадин провежда, той самият се скри в къщи и оттова пожела храброст на мръзнещите на площада.

През последните седмици, откакто няколко пъти Костадинов повика премиера да пристигна пред протестиращите и да прояви геройство и храброст, министър председателят Петков пристигна.

Аз съм правил десетки митинги против няколко поред държавни управления. Няма случай някой от министър председателите да пристигна и да застане против цялостния площад с протестиращи. Не го направи 130 килограмовият селски хитрец Боко, който се криеше като мишок, когато стачкуваха против него.

Киро, с който аз не съм склонен за доста политики и който подлагам на критика с съображение, на 23 февруари се прояви като мъж. Излезе и застана против няколкостотин, дано са хиляди и не се уплаши. До него стоеше уредникът на митинга Костадинов. Който трябваше, беше задължен в този миг да даде знак на викащите, псуващите и плюещите против първия министър – ръководител на България, който се е осмелил да застане против голям брой, което вика „ Оставка! “ отсреща му. Костадинов беше задължен да каже: “Спрете!, дано да чуем премиера, а след това в случай че желаете го освирквайте! “ Той не сподели това, а стоеше в профил въздържан и сподели, че не е водач. И че Киро е по-мъж от него.

Знам, че доста папагали ще писнат против мен след този текст, само че това е истината! "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР