Волен Сидеров и Деница Гаджева най-после станаха съпруг и съпруга

...
Волен Сидеров и Деница Гаджева най-после станаха съпруг и съпруга
Коментари Харесай

Волен и Деница на меден месец в Италия, ще работят за още деца

Волен Сидеров и Деница Гаджева най-сетне станаха брачен партньор и брачна половинка пред закона и Бога след 5-годишна връзка, видя HotArena. Най-красивата атакистка не може да се нарадва, че е госпожа Сидерова, откакто взе семейството на брачна половинка си на изискана гала в неделя в известния столичен ресторант „ Къщата с часовника ”.

След обилната женитба, младоженците стегнаха куфарите за меден месец в Италия. Те отпътуват за италианската провинция в четвъртък. Макар и единствено за седмица, двойката ще отседне на посетители на другарка и ще се порадва на романтиката в страната на влюбените. Освен че ще прегледат авансово набелязани неповторими храмове, Сидеров ще повози жена си на гондола във Венеция, което двамата от дълго време възнамерявали, само че изчакваха да го създадат като същинско семейство, написа " Таблоид ".

Волен и Деница сияеха от благополучие в празничния дни, а политическият хайлайф на страната и приятелите им едвам се побраха в заведението, непокътнато единствено за тях. Волен и Деница се венчаха в обичаната им остаряла софийска черква „ Св. Св. Кирил и Методи ” от отец Методи, който кръсти дребния Волен. После си размениха брачни обети и подписаха под особено направена арка в самия ресторант. Кумовете – някогашния началник на петролната компания „ Елпида ” Димитър Савов и брачната половинка му пък обсипаха с дарове и благопожелания младоженците и поддържаха ужасно въодушевление на тържеството.

Гостите не стопираха да танцуват до зори, екзалтирани от шлагерите на топзвездите на естрадата ни Васил Найденов и Васил Петров, Тони Димитрова и Силвия Кацарова. Младоженците също се повеселиха на дансинга дружно с артистичния си и обаятелен правоприемник и си дадоха обещание да имат още деца. „ Няма да спра дотук, бих желал да имам и момиче ”, призна Сидеров пред приятелите си. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР