Волен Сидеров е в екшън фаза, значи отново сме в

...
Волен Сидеров е в екшън фаза, значи отново сме в
Коментари Харесай

"Новини с добавена стойност" с Г-н Балев: Трагедия с 200 км/ч. Кой как се беше нагърмял

Волен Сидеров е в екшън фаза, значи още веднъж сме в избирателен интервал.

Това е тип повтаряем синдром, по който си проличава, че идат избори.

Както нежният пол има подобен синдром преди своя месечен интервал, по този начин и Волен Сидеров преди избори получава някакви позиви, някакви сигнали, някакви тръпки и воля за деяние.

Имах една другарка юристка, която с огромно сластолюбие ми цитираше някакви прецеденти от американската правосъдна процедура, в които дами, направили ликвидиране, били оправдани, тъй като били в положение на този внимателен синдром преди месечното събитие.

По същия метод и Волен Сидеров от време на време хулиганства, обладан от избирателен синдром - и нашите институции за поддържане на закона и вътрешния ред демонстрират страхотна благосклонност към експресионизма на господин Сидеров.

А той има доста такива прояви и съвсем никакви присъди.

Къде ли не е нахлувал този човек, когато го обладае предизборният синдром. Както се пее в оперите за приключенията на Фигаро - Сидеров тук, Сидеров там, Сидеров на масата, Сидеров под масата…

Сега замириса на избори и той отново осъществя навлизане, ползвайки за мотив една умонепостижима покруса. Смъртта на две девойки и недъзите на правоохранителната ни система станаха мотив за благородно-циничната акция на господин Сидеров.

Със конвой от бойни журналистки Сидеров влезе с 200 км/ч в Първо РПУ и стартира да хулиганства, да крещи и да чупи районното, борейки се за закон и ред!
Както е споделил поетът от Народното събрание Петров:

Леле, брат, тоз по какъв начин са беши нагърмял!

Общо взето ситуацията в районното беше: ти що псуваш бе, твойта кожа, твойта вуйна, нашта гайка, вашта майка, както е споделил другият наш огромен стихотворец Петров, който също беше народен представител преди време.

Гигантът Валери Петров има подобен стих за гайката и майката, намерете го. Поне на чудесни поети с фамилия Петров е доста богата нашата красива и плодородна страна.

На сигурност и ред обаче не е толкоз изобилна нашата татковина блага. Това е безкрайно потискащо.

Става някаква брутална злополука с две почтени жертви.

Покрай злополуката излизат нескрито чудовищни връзки на автохулигана палач с полицията, съглашения с прокуратурата, мижави присъди, никакъв надзор. Пътят до нещастието е бил дълъг и стръмен. На водача палач са му помагали доста хора, институции, длъжностни лица, съдбовни дами.

Той би трябвало като на сцената на оскарите да излезе и да каже:

Благодаря на моите родители за чудесното образование. Благодаря на кварталните батки и кварталните служители на реда, които ме научиха на суровите житейски закони. Благодаря на моя здрав организъм, през който минаха толкоз химикали и дейни субстанции. Благодаря на развитата престъпна мрежа, в която с помощта на същите субстанции аз можах да забогатея и да си купя мощен автомобил с качества на спортен танк. Благодаря и на танка, с който оцелях при злополука с 200 км/ч. Благодаря на нашата правосъдна система, благодаря на обществото, в което се развих и преуспях, с цел да стигна през днешния ден дотук.

Всичко това - злополуката и дългият път до нея - това поразява нашите сетива.

Ние не желаеме да повярваме, че това се е случило.

И още по-неприятно става, когато се оказва, че нещастието съответствува с интервала на Сидеров.

И той нахлува в Първо РПУ, с цел да се бори за ред и правда чрез безчинстване и панаири.

И още по-ужасяващо е да виждаме какъв брой е безпомощна тая полиция да се оправи даже с предизборната хореография на господин Сидеров, която се състои в викове, чупене на стъкла и ръмжене на бултериери под прикритие на публицисти.

Ние даже отхвърляме да повярваме на очите си, само че сме принудени.

Полицията, която е имала толкоз безпрепятствено съдействие с наркотърговеца и лидер на спортен танк, не е способна да се оправи с един по-особен политик в интервал.

Дето се споделя - да бяха извикали някой квартален представител на проведената престъпност да вкара ред.

Наистина е отчайващо ситуацията, скъпи съучастници.

Аз прочее неотдавна подкрепям нереален връзки единствено с полицайки, те са по-благочестиви и нелицемерни от манекенките. За една засукана полицайка същинските усеща и благочестието имат значение и не са празни звуци. И мога да разгадавам, че когато полунощ ми потрябва стълба, белезници, любовен бич или характерен предмет, постоянно мога да се обадя на някоя сантиментална другарка от Министерство на вътрешните работи.

Хвърчи със 200 болен радикал,

във джипа с полицайката се друса

а Волен отново се беше нагърмял

и всичко туй ни хвърля във мъка.

Източник: " Сега "
Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР