Волен Сидеров директно обвини в ефир Валери Симеонов, че е

...
Волен Сидеров директно обвини в ефир Валери Симеонов, че е
Коментари Харесай

Волен пак посече Симеонов - бърка приоритетите!

Волен Сидеров непосредствено упрекна в ефир Валери Симеонов, че е объркал целите - вместо увеличението на приходите на жителите, лифтът в Банско станал фундаментално значим за обединението!

"Аз не съм член на Министерски съвет, аз съм в Парламента, не вземам участие в ръководството. С Валери Симеонов се виждаме единствено на Коалиционен съвет, въпреки всичко той е ангажиран човек “. Това съобщи водачът на „ Атака “ и съпредседател на Патриотичния фронт Волен Сидеров пред BIT във връзка връзките му с съдружния сътрудник в лицето на вицепремиера.

"Аз не повеждам неприсъствен разговор с Валери Симеонов, Каракачанов или някой различен. Когато ги приказвам тези неща, че сме във властта за ние не сме във властта за лифтове, плажове, това не бяха наши цели. ", напомни предизборните обещания на обединението Сидеров.

Оказа се, че последователите му в страната го питали за какво в този момент Симеонов по този начин извърта нещата, откакто предизборно са дали други обещания и са ги разпознавали точно поради приходите на хората, за повишение на пенсиите.

"Аз запитвам по този начин: Трябва ли въпросът за лифта за Банско да стои като основен дали да има коалиция? Трябва да се усилят приходите на хората. Трябва да се борим за това което сме писали. ", залепи звучна плесница Волен на съдружния си сътрудник.

"Нас ни разпознаваха и подкрепяха поради приходите, пенсиите, по тази причина хората ни гласоподаваха доверие. Разбирам, че е значимо е да има туризъм, само че лифта на Банско не е съществена тематика. ", добави Сидеров. Моето предпочитание е да градираме тематиките и целите, които сме записали в програмата си, сподели още той.

Той още веднъж завъртя тематиката към златото и методите за увеличение на приходите в бюджета, които да покачат приходите на жителите и един от тях е концесията за рандеман на злато.

„ Няма никакво чуване за златото. Имаме находища за стотици милиони, които са дадени на задгранични компании, които заплащат комисионна от 1,7%. Когато аз съм приказвал по тази тематика, някои от съдружните сътрудници ги нямаше в политиката, други кръжаха към нея “, съобщи Сидеров.

По мотив недоволството поради решението на КЕВР да вдигне цената на водата, водачът на „ Атака “ разяснява: Случайно ли е, че в Ямбол, където е моя изборен регион, водата се подвига с 20%, а в Кърджали с 2%?

„ В тази комисия има опозиционери, които желаят да саботират държавното управление, тъй като там има „ неприятни патриоти “. И какво да създадем – я да вдигнем цената на водата, я да вдигнем тока за бизнеса и народът да стартира да дюдюка и да недоволства с съображение “, изясни Сидеров.

„ КЕВР е прекомерно самостоятелен, по-независим от Ватикана. Този орган играе саботьорска роля, удряйки основно по Патриотите. Затова би трябвало да се промени статута на комисията, която да не може да прави каквото си желае, тъй като сега тя има най-силните принадлежности да смъкна едно държавно управление, вдигайки цената на тока и водата “, сподели още Сидеров.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР