Волен ми предложи романтично, в Созопол. Беше много смешно, защото

...
Волен ми предложи романтично, в Созопол. Беше много смешно, защото
Коментари Харесай

Фурор! Само Ден Преди Сватбата Деница Отвори Душата Си За Връзката Си С Волен!

" Волен ми предложи сантиментално, в Созопол. Беше доста смешно, тъй като той беше поръчал файтон и в този момент.. детето спи, а той чака. Тогава той сграбчи детето и тръгнахме и тогава усетих, че ще става нещо.. щом го разсъни от сън. Тогава се качихме на файтона и ми предложи. Волен може да е сантиментален. Бил е в такива среди, в които няма по какъв начин да избягаш от романтизма ", сподели Гаджева.

" Преди по-малко от два месеца ми предложи. Има ли смисъл да го бавим? Ще имаме черква, главно поради нея го вършим, другото е чиста администрация. За неделя ще има доста изненади за гостите, ще пеят единствено български реализатори, ще пее и Васил Найденов. Няма да е доста обичайната женитба. Нашата история е толкоз бурна, че няма по какъв начин да бъде естествена.

Ще приема семейството на Волен и се вълнувам по един чудноват метод ", сподели тя. Деница описа, че с Волен се е срещнала в партията, в която тя не е попаднала доста инцидентно. " Когато отидох аз имаше единствено Вътрешна македонска революционна организация, нямаше " Атака ". В момента, в който беше основана " Атака " се записах просто за член. Винаги съм харесвала Волен като човек, с цел да съм там и да остана там толкоз време, значи му имам вяра и желая да го последвам. Не знам от кой взор се влюбих в него. Просто стана ", сподели тя.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР