Вокалните двубои в Гласът на България текат с пълна сила.

...
Вокалните двубои в Гласът на България текат с пълна сила.
Коментари Харесай

Стефан Здравкович от „Гласът на България“: България е перфектното място за нови предизвикателства

Вокалните дуели в " Гласът на България " текат с цялостна мощ. Един от спечелилите, които не престават пътя към огромната премия, е Стефан Здравкович от тима на Любо. Защо Стефан избра България за своя сцена пред Белград и коя е Ирис, без която не може?



" Смятам, че Дара малко си нарани коленете, за което се оправдавам, не желая да предизвиквам никому болежка. Пращам ѝ доста обич от Белград ", сподели той за предаването " Тази събота и неделя " по bTV. По време на осъществяването му Дара падна на колене, с цел да покаже какъв брой доста го харесва.

Стефан Здравкович е от Сърбия, на 27 година Преподава норвежки там, само че търси тествания тук.

" Обичам да пътувам, обичам да натрупвам нов опит, обичам новите провокации и мисля, че България е съвършеното място за всички тези неща. "



Стефан избра да отиде в тима на Любо, който намира за един от най-хубавите реализатори на Балканите.

" Не знам да има актьори като Любо Киров в Сърбия ", сподели той. " Когато го чух за пръв път ми звучеше като български Ерос Рамацоти, само че по-специфичен. Няма сходен на него в Сърбия. "



Едно от съществата, които Стефан обича повече от всичко друго, е кучето му Ирис.

" Всъщност моето куче ме има. Когато не мога да медитирам, излизам с кучето си ", описа той. " Изпитвам голяма обич към Ирис и считам, че ми е задоволителна. Ако прибавя още нещо, няма да имам живот. "

Стефан Здравкович не си слага половинчати цели. Той се стреми единствено към едно - успеха.

" Искам всичко, нямаше да бъда тук, в случай че не желаех да стигна до край. Но в последна сметка, към този момент се усещам победител. "

Още за най-интересните участници от " Гласът на България " може да прочетете на LadyZone.bg:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР