Вокална формация “Бънджи Сингърс“ обявява кастинг за нови изпълнители, съобщиха

...
Вокална формация “Бънджи Сингърс“ обявява кастинг за нови изпълнители, съобщиха
Коментари Харесай

Вокална формация Бънджи Сингърс обявява кастинг за нови изпълнители

 Вокална групировка “Бънджи Сингърс “ афишира кастинг за нови реализатори, оповестиха ръководителите на известната варненска група за Varna24.bg .

Обичате да пеете? Обичате да танцувате? Обичате да се изявявате на сцена?

Търсите нови другарства? В подобен случай имате невероятния късмет да станете част от Вокална групировка " Бънджи Сингърс “ - Варна.

" Търсим нови артисти “ е мотото на кастинга, който Вокална групировка " Бънджи Сингърс “ ще проведе на 30 май 2021г., събота, от 11:00 на Сцена " Раковина " -Варна.

Кандидатите могат да извършват ария по собствен избор без жанрови ограничавания. Единственото ограничаване е те да са на възраст от 4 до 25 години.

Песента, която сте избрали да извършите, би трябвало да бъде качена на флашка!

Кастингът е изцяло безвъзмезден за участниците. Записването ще става след авансово позвъняване на 0888 58 57 23.

През 2021г. групировката бе поканена и включена в плана " Не на експанзията! "

Добрата осведоменост е главната стъпка против агресивното държание. Агресията не е метод на живот! Тя може да бъде овладяна и креативен пренасочена.

Възпитаниците на Вокална групировка " Бънджи Сингърс " със своят креативен път са заслужен образец и дипломат на този план.

Кастингът ще бъде открит с концерт на Вокална групировка “Бънджи Сингърс “!

Вокална групировка " Бънджи Сингърс " е основана през 1999 във Варна. Децата израстват музикално под грижата на дипломиран екип, управителен от основен живописен началник Тома Езекиев. От датата на своето основаване до ден сегашен групировката взе участие интензивно в културния живот на Варна, като се изявява на доста общински мероприятия и концерти. Многобройни са и поканите за концерти и участия в цялата страна и чужбина.

Във групировката децата се образоват в самостоятелен и колективен проект. Те са разпределени в пет възрастови групи. Репертоарът ни е доста разнороден и съгласуван с възрастта на децата. Всички наши песни са придружени от тематична хореография, което прави осъществяването на нашите ученици впечатляващо и запаметяващо се. Доказателство за това са и многочислените извоювани влиятелни награди от интернационалните и национални състезания и фестивали. Децата от " Бънджи Сингърс “ са канени за присъединяване в разнообразни медии: Радио Браво, Радио Варна, Нова телевизия, bTV, Българската национална телевизия, M-sat, Варна TV и Телевизия Черно море. Участвали са в многочислени телевизионни излъчвания и музикални формати: " Като лъвовете “, " Полет над нощта “, “Х-фактор “, " Шоуто на Слави “, “Гласът на България “, " Детската Евровизия “, " Начин на живот “ и доста други.

Ако и вие желаете да бъдете част от нас, чакаме ви!

Инициативата се осъществя с общителното подпомагане на Община Варна и планът " Не на експанзията “, оповестяват от групировка " Бънджи Сингърс ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР