Вокалистката на Лили Иванова Вили Рай и мъжът й Клиф

...
Вокалистката на Лили Иванова Вили Рай и мъжът й Клиф
Коментари Харесай

Певица на Лили Иванова изгоря със самолетни билети! Не може да се върне у нас

Вокалистката на Лили Иванова Вили Рай и мъжът й Клиф Портланд са изгорели със самолетни билети за повторно, ожали се самата тя. Преди седмица двамата пробваха да се приберат в България от вилата си в Кипър, само че бяха върнати на гръцката граница.

„ И тези самолетни билети за 24 юли за България пропаднаха! Няма късмет по-късно ново решение на кипърските управляващи от 17 юли да минем границата на Северен Кипър, който пети месец поради пандемията не можем да напуснем! А до през вчерашния ден можехме благодарение на посолството “, разгласи изпълнителката на „ Златно време “ и сподели известието от нашето посолство в Кипър, в което се споделя, че прекосяването на границата ще става единствено във връзка със сериозен здравословен проблем или смъртен случай в фамилията.

„ Свърши и вярата ни за помощ от Организация на обединените нации! Английското посолство общително се извини, че не може да помогне с нищо на Клиф, без значение, че британският му паспорт изтича след седмица! Да се избавя самичък! Уизер не връща парите за рано отказани билети... Та ще рискуваме отново и ще си купим за трети път нови билети за рейс до Истанбул макар че не знаем какво ни чака “, обезпокоена е Вили, цитира " Телеграф ".

От Кипър за Истанбул лети аероплан всеки четвъртък и певицата и брачният партньор й авансово са решили да си купят билети за рейс до София.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР