Вокалистът от рок групата Манескин, победила на тазгодишния конкурс Евровизия,

...
Вокалистът от рок групата Манескин, победила на тазгодишния конкурс Евровизия,
Коментари Харесай

Вокалистът на Италия от „Евровизия“ си направи тест за нарко...

Вокалистът от рок групата " Манескин ", победила на тазгодишния конкурс " Евровизия ", се подложи непринудено на тест за опиати, оповестиха международните организации. Тестът му е негативен.

Дамиано Давид е решил да предприеме тази стъпка, откакто се появиха клюки, че е бил под въздействието на упойващи субстанции.

" Бяхме осведомени за слуховете към видеоклипа с присъединяване на италианските спечелили на състезанието " Евровизия ", сниман в зелената стая /мястото, където изпълнителите чакат оповестяването на резултата им/, оповестиха уредниците на проявата.



Съставът " Манескин " уверено опровергава обвиняванията за приложимост на опиати, а цитираният артист ще се подложи на непринуден тест, когато се прибере в страната си ".

Самата група изиска да й бъден изработен неотложен тест, само че Европейският съюз за радио и телевизия не съумя навременно да провежда инспекцията.

На видеото, за което стана дума, се вижда по какъв начин вокалистът се накланя към масата и бързо се отстранява от нея. Според обясненията на музикантите, на масата се била разрушила стъклена бутилка или чаша и артистът се опитал да издуха отломките.

Организаторите потвърдиха, че след инспекция, към масата е било намерено разрушено стъкло.

" Считаме тематиката за завършена ", се споделя още в позицията на уредника на Евровизия. Като победител в тазгодишното издание Италия ще бъде и хазаин на състезанието идната година.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР