Вокалистът на рок бандата „Манескин”, която спечели конкурса за песен

...
Вокалистът на рок бандата „Манескин”, която спечели конкурса за песен
Коментари Харесай

Страшен скандал с дрога вздири Евровизия

Вокалистът на рок бандата „ Манескин”, която завоюва състезанието за ария на Евровизия, ще премине непринудено тест за съществуване на опиати в организма.

Това оповестиха в неделя уредниците на конкуренцията, разяснявайки слуховете, че артистът Дамиано Давид може да е бил под въздействието на опиати, заяви БГНЕС.

„ Знаем за слуховете към видеоклипа на италианските спечелили в състезанието за ария на Евровизия, сниман нощес в зелената стая (места, където изпълнителите чакат оповестяването на резултатите –бел. ред.) “, се споделя в изказването. „ Групата уверено опровергава обвиняванията в приложимост на опиати, а посоченият артист ще се подложи на непринуден тест за опиати, когато се прибере вкъщи. Самата група изиска тест нощес, само че Евровизия не съумя да провежда неотложно теста.”

Във въпросното видео можете да се види по какъв начин вокалистът се навежда към масата и незабавно се отдръпва от нея. Какво тъкмо има на масата обаче е невероятно да се каже.

Групата, техните мениджъри и ръководителят на делегацията осведомиха уредниците, че в зелената стая няма опиати. Според техните пояснения на масата е била счупена стъклена бутилка или стъкло, а певицата се е пробвала да издуха или да изчетка фрагментите. От Евровизия потвърдиха, че след инспекция наоколо до масата е открито счупено стъкло. " Ние деликатно изследваме фрагментите и ще предоставим спомагателна информация, когато се появи ", подчертаха уредниците.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР