Вокалистът на легендарните рокаджии от Rainbow Рони Ромеро се обясни

...
Вокалистът на легендарните рокаджии от Rainbow Рони Ромеро се обясни
Коментари Харесай

Вокалистът на Rainbow се обясни в любов на годеницата си пред българска публика ВИДЕО

Вокалистът на именитите рокаджии от Rainbow Рони Ромеро се изясни в обич на годеницата си по време на концерта на българската група Intelligent Music Project в Бургас.



Подобно на сцена от латиноамерикански сериал, чилиецът прекъсна концерта на групата, с цел да предложения на сцената своята обичана – румънката Корина Минда.



Пред българските си почитатели Ромеро довери, че тя е пристигнала особено за двата концерта на групата, с цел да го поддържа и че тя е дамата, която преди година трансформирала живота му.

„ Понеже тя заслужава всичко и тъй като промени живота ми, мисля, че заслужава всички тук да й изпеем „ Happy birthday “ – изповяда се Ромеро пред всички присъстващи, давайки да се разбере, че неговата възлюбова чества рождения си ден и точно това е повода за тази любовна проява. Летният спектакъл в града избухна в овации и запя дружно с музикантите от групата.



В свое изявление пред българска медия, звездата на Rainbow показа, че неотдавна живее в Букурещ при новата си изгора Корина Минда, която с изключение на като негов управител, работи и като стоматолог в родината си. Двамата не стопират да показват своята обич в обществените мрежи, а Минда взима все по-активно присъединяване в рок кариерата на Ромеро, участвайки и в клипове към песните на огромните рокбанди, от които е част бъдещият й брачен партньор.





Очаква се тя да се снима и в клип на българската звездна група Intelligent Music Project, чийто основател е доктор Милен Врабевски.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР