Вокалистът на групата "Gravity Co" Явор Захариев, който бе открит

...
Вокалистът на групата "Gravity Co" Явор Захариев, който бе открит
Коментари Харесай

Мистерия около открития окървавен вокалист на Gravity Co

Вокалистът на групата "Gravity Co " Явор Захариев, който бе открит в сряда по обяд оцапан с кръв и с голям брой контузии на тавана на жилището си в кв. "Лозенец ", не е бил жертва на побой.

В столичното Четвърто РПУ по случая е формирано досъдебно произвеждане за телесна щета, само че досега следи от принуждение върху артиста не са открити, оповестиха пред Dir.bg от Софийската районна прокуратура.

Следствените дейности не престават, само че проверяващите не са съумели да разпитат Захариев, който е в реанимацията на "Пирогов ". От пресцентъра на лечебното заведение оповестиха, че лекарите се борят за живота на вокалиста на "Gravity Co ", като се въздържат от прогнози заради извънредно тежкото му общо повредено положение.

Явор Захариев е прокиснал часове самичък на тавана преди да бъде открит от своите близки, които са повикали "Спешна помощ ". Фрактурата на носа и останалите контузии по тялото му пък най-вероятно са разследване от рухване. Освен външните пострадвания, артистът имал и вътрешни увреждания, които не са свързани с случая. От известно време Захариев имал и съществени бъбречни проблеми.

В началото на м.г. вокалистът на "Gravity Co " самичък призна пред медии, че 3 години е бил в комуна в Хърватия, където се е борил със своята наркотична взаимозависимост. Затова и най-вероятната версия за случилото се с него в този момент е точно, че още веднъж се е върнал към дрогата.

Нито от Министерство на вътрешните работи, нито от "Пирогов " обаче оповестяват какви са резултатите от кръвните проби за алкохол и опиати, които сигурно са взети след приемането на Захариев в болничното заведение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР