Вокалистът на групата „Blink-182“ съобщи в социалните мрежи, че след

...
Вокалистът на групата „Blink-182“ съобщи в социалните мрежи, че след
Коментари Харесай

Марк Хопъс от Blink-182“ пребори рака

Вокалистът на групата „ Blink-182 “ заяви в обществените мрежи, че след няколко месеца терапия към този момент се е освободил от рака.

„ Току що се срещнах с онколога си и към този момент няма рак “, написа той в Туитър. „ Благодаря на Бог, на Вселената, на приятелите си, на фамилията си и на всички, които ми изпратиха поддръжка и обич. Все още би трябвало да се проучвам през 6 месеца и ще ми отнеме до края на годината да се възстановя изцяло, само че през днешния ден беше необикновен ден. “

Снимка: Getty Images

Марк Хопъс разкри за болестта си в края на юни. Тогава той показа, че се усеща зле и е уплашен.

В продължение на няколко седмици той споделяше опасенията си с феновете си в обществените мрежи. Най-вече когато му предстоеше туморът да бъде проучен, с цел да се реши дали въобще може да бъде лекуван и какви са възможностите на музиканта да оцелее.

В последна сметка се оказа, че възможностите са огромни и музикантът го заяви на почитателите си: „ Изследванията демонстрират, че химиотерапията работи! “, написа той в обществените мрежи. „ Все още имам месеци лекуване пред себе си, само че това е най-хубавата допустима вест. Благодарен съм, комплициран и също така ми е неприятно от химиотерапията предходната седмица. Но отровата, която докторите наливат в мен и положителните мисли и пожелания на хората към мен унищожават рака. “

Снимка: Getty Images

Марк Хопъс е вокалист на групата Blink-182, която прави музика от 1992 година до 2005 година След няколко годишно неявяване групата се връща на музикалната сцена през 2009 година и не престават да свирят и до през днешния ден.

Сайтът LadyZone.bg ни напомним за още 7 известни персони, които се сблъскаха с една от най-страшните заболявания, съумяха да се преборят и ще ви убедят, че постоянните проучвания са най-важни в битката с рака :
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР