Вокалистът на британската група Jamiroquai Джей Кей потвърди, че се ...

Вокалистът на британската група Jamiroquai Джей Кей потвърди, че се

Джей Кей от Jamiroquai призна: Ожених се!

Вокалистът на английската група Jamiroquai Джей Кей удостовери, че се е оженил за дългогодишната си партньорка Мария, оповестява Daily Mail.

При приемането на наградата си по време на церемонията на Асоциацията за отбрана на авторските права BMI в лондонския хотел „ Дорчестър “, артистът се обърна към жена си и двете им деца.

„ Публиката изглеждаше сюрпризирана, тъй като той не носеше халка на лявата си ръка и не мисля, че някой знаеше, че той към този момент не е ерген “, добави осведомител.

Джей Кей получи наградата на президента на BMI за „ оригиналността, вдъхновявала генерации музиканти и почитатели “. Приемайки оценката си, той показа какъв брой е благополучен, че „ 30 години след началото на музикалната си кариера има шанса още да му хрумва нещо и да го показва посредством песни “.

В изявление за вестник „ The Times “ през април артистът загатна, че към този момент е уталожен и живее с жена си и дъщерите си.

„ Посветен съм на жена ми и на децата ни. Биологичните ми майка и татко бяха осиновени, моят брат близнак умря и родителите ми се разделиха.

От това ми остана възприятие за неустановеност. И това е. Аз съм татко на моите девойки. Завинаги. Не желая да назовават различен мъж „ баща “.

Техен съм до края на живота си “, сподели звездата.

Джей Кей и Мария имат връзка от 10 години. Двамата имат две дъщери – Карла на 2 години и Талула на 5 месеца.

Източник: tialoto.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg