Вокалът на Pantera - Филип Анселмо, се преклони пред Кирил

...
Вокалът на Pantera - Филип Анселмо, се преклони пред Кирил
Коментари Харесай

Вокалът на Pantera се преклони пред Кирил и Методий

Вокалът на Pantera - Филип Анселмо, се преклони пред Кирил и Методий. 56-годишният американец, който от през вчерашния ден е у нас с именитата траш метъл група, въпреки и не в автентичен състав, се разноски из София и прегледа забележителностите на нашата столица.

Разбира се, Фил Анселмо, който е родом от Ню Орлиънс, Луизиана, не пропусна и паметникът на братята Кирил и Методий пред Народната библиотека.

Беше му разказано за тях и смисъла им в международен мащаб, а артистът отдаде заслуженото. Негова фотография в градинката пред паметника беше оповестена в Интаграм профила му.

Тази вечер Фил Анселмо и Pantera ще раздрусат столичната " Арена София ", като ще изпеят най-яките части на бандата.

Pantera е без подозрение една от най-великите метъл групи на всички времена. Безкомпромисният квартет с вокалист Филип Анселмо, китарист Даймбег Даръл, неговият брат - барабанистът Вини Пол, и басистът Рекс Браун, бързо се издига до голям международен триумф през 90-те години на предишния век с голям брой златни и платинени албуми, разпродадени турнета и четири номинации за " Грами ".

И до през днешния ден техните метъл шедьоври са крайъгълни камъни на тежката музика – „ Cowboys From Hell “, „ Vulgar Display Of Power “ и „ Far Beyond Driven ”, който става №1 в Billboard.

Бандата се събра след 20-годишна пауза, предвождана още веднъж от емблематичния вокалист Фил Анселмо и басиста Рекс Браун. Местата на умрелите братя Даймбег Даръл (застрелян на сцена през 2004 година от почитател с душевен отклонения) и Вини Пол (починал от инфаркт през 2018 г.) бяха заети от други велики имена в този род - надлежно от китариста Зак Уайлд (Ози Озбърн, Black Label Society) и барабаниста на Anthrax Чарли Бенанте.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР