Вокалът на една от най-обичаните български поп групи – Сигнал

...
Вокалът на една от най-обичаните български поп групи – Сигнал
Коментари Харесай

Данчо Караджов размаза журито в „Гласът на България“

Вокалът на една от най-обичаните български поп групи – " Сигнал " – Данчо Каражов подложи на сериозна рецензия певческите реалити формати у нас. " Бих се съгласил да стана учител, само че не и в малкия екран ", споделя той в изявление за в. " Уикенд ".

" Форматните излъчвания са най-фалшивата работа. Грях е да излъжеш едно дете, че е звезда и на другия ден да го изхвърлиш на улицата. От " Гласът на България ", който вървеше през сезон-2023, не съм гледал нито един епизод. Журито ме отвращава. Наредените там са спуснати с парашут от горната страна, няма какво да се лъжем ", споделя фронтменът.

И продължава: " Нищо персонално, само че какво схваща една Дара от пеене, че ще дава оценки. Тя прочее ми е даже симпатична като млад реализатор, само че работата е, че няма житейски опит, с цел да бъде жури. За Иван Лечев няма какво да приказвам. Той пък въобще не схваща от пеене. Музиката е доста съществено изкуство и не би трябвало по този метод да подхождат продуцентите, да лъжат феновете, участниците и т.н.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР