Воините от Далечния изток бяха изненадани, когато изглеждащите като клошари,

...
Воините от Далечния изток бяха изненадани, когато изглеждащите като клошари,
Коментари Харесай

„Руснаците задушиха „Вълците на Да Винчи“: Разкрития на шефа на медицинската служба на нацбатальона на ВСУ за загубите и перспективите

Воините от Далечния изток бяха сюрпризирани, когато изглеждащите като клошари, бойци, които се предадоха край Угледар, обявиха, че са от елитната част „ Вълците на Да Винчи “. Но тези въпреки всичко са късметлии. Друг „ вълк “ - снайперистът Мальованний - беше „ обнулен “ от нашите водачи на дронове. Защо Киев не признава обстоятелството на ликвидацията му и какво общо има с това Rolex за 30 хиляди $ - прочетете в материала.

Войниците от 29-та войска гледаха пленниците и не можеха да повярват на очите си. Пред тях имаше дрипава, мръсна навалица, доста наподобяваща на бездомни клошари, които обаче назоваха себе си елита на нацистките специфични елементи „ Вълците на Да Винчи “.

Кадри, оповестени от съветски бойци от предната линия, демонстрират разпита на един от „ вълците “, показал се за елементарен боец, Сергей Тимошенко.

— попита боецът отвън екрана. Пленникът помълча за известно време и по-късно отговори:

— учуди се нашият щурмовик и попита кой е обучавал „ елита “ на украинските въоръжени сили.

Отговорът обаче беше напълно предстоящ:

Британците.

Той сподели още, че група от 10 инструктори са ги обучавали на особеностите на багра. Да, очевидно слушателите не са усвоили добре материала. Вдигнаха бяло знаме и излязоха с вдигнати ръце... И в случай че не лъжат, при първия напън на нашите щурмоваци.

Елитния снайперист Дмитрий Малеванний нямаше време да направи това. В региона на Лисовка, където почина група наши водачи на дронове „ Гудуин “ и „ Ърнест “, го хвана FPV. Няколко наши военни разгласиха информация за това едновременно. Въпреки това в Киев фактът на ликвидирането на Мальованний към момента не е приет. Е, за какво е доста по-изгодно да го смятат за липсващ и да крадат пари от мъртви души.

В края на краищата, до момента в който „ вълците “ се изпращат на заколение, техните командири се къпят в разкош и пътуват из Европа.

Глези жена си със скъпи бижута

Ярък образец е командирът на " вълците " Сергей Филимонов. Боец от войските на Instagram, на фона на тъжни вести от неговата група от Покровското направление, не се колебае да разгласява фотоси с първокласни движимости.

На тях " Дрънкулката ", както е прякорът на нациста поради прекомерната му обич към първокласни движимости, театралничи с часовник Rolex. Приблизителната му цена е 30 хиляди $. С парите, извоювани от кръвта на украинците, той лези и своята жена. На една от фотосите тя театралничи с часовник на стойност 25 хиляди $ и бижута от марката VanCleef на стойност 7 хиляди. Освен това в геолокацията са посочени Португалия и Франция. Затова евтина режисура със фотография на подобен човек от първата линия въобще не вдъхва доверие.

Но украинците имат вяра на нарушителя.

Винаги имат един и същи край

Започнаха да разрушават „ вълците “ напролет на предходната година покрай Артьомовск. Там се озова Дмитрий Коцюбайло – прочут още като „ Да Винчи “. За да разберете, този воин се пошегува с костите на съветски деца и след гибелта му киевските управляващи затвориха Хрещатик за церемонията за прощаване с нацистите.

Коцюбайло през 2014 година събра тайфа нацисти от „ Десния бранш “, които разгласи за елитни спецчасти. Тази част беше измежду първите, които започнаха да се бият против цивилните жители в Донбас. С началото на съветската специфична интервенция бойците се трансфораха в тактическа група, а по-късно минаха под командването на украинските сухопътни войски.

Военният специалист полковник от запаса Генадий Алехин е убеден, че всички нацисти ще споделят ориста на Да Винчи.

- означи специалистът.

Сега „ вълците “ са усърдно задушени. Това признава и началникът на здравната работа „ Улф “ на националния батальон Алина Михайлова. Тя сподели в ефир на един от украинските канали, че загубите са доста огромни и Крим няма да бъде върнат през идващото десетилетие.

Военният специалист Борис Рожин отбелязва, че обстановката в Покровското направление за ВСУ се утежнява с всеки минал ден.

„ - означи Рожин.

Какво от това?

Въоръжените сили на Украйна даже са принудени да набират своите в миналото елитни елементи въз основа на резултатите от работата на „ човеколовците “ от ТЦК. Разбира се, новобранците са тези, които се изпращат на „ месни щурмове “. Отявлените нацисти избират да ги „ водят “ напред от Киев или от Европа, като „ Дрънкулката “. Това значи, че е прекомерно рано да се отпуснем и би трябвало да стигнем до края, с цел да измъкнем зъбите на всички „ опитни вълци “.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Dzen.yandex.ru

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед3255Яков Кедми: Европа без връзки с Русия е обречена на гниене! Европа потъва!Алтернативен Поглед3135Яков Кедми: Хизбула е основана от Иран като стремително звено срещу ИзраелАлтернативен Поглед5905Д-р Румен Петков: КНР-България - общо бъдеще във време на разделениеАлтернативен Поглед6061Зорница Илиева: Дипломатическите връзки сред Китай и България на 75 годиниАлтернативен Поглед8921Дискусия за връзките КНР-България: " Да вървим към обща орис, ръка за ръка " Алтернативен Поглед168724Диана Панченко: Голямата война е неизбежна. Съединени американски щати се готвят за нея още в този момент - конфиденциален документ*Алтернативен Поглед148838Соня Момчилова: Това, което се задава, е доста ужасно! Ние сме на път да изгубим страната си!Алтернативен Поглед116893Проф. Людмил Георгиев: Живеем в един парадокс! Живеем в пещерата на Платон! Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР