Очаква се Софийският градски съд (СГС) да разгледа мярката за

...
Очаква се Софийският градски съд (СГС) да разгледа мярката за
Коментари Харесай

Прокуратурата иска Джейхан Ибрямов да остане за постоянно в ареста

Очаква се Софийският градски съд (СГС) да прегледа мярката за неотклонение на претендента за народен представител от обединението на Ахмед Доган Джейхан Ибрямов и да реши дали той ще остане в ареста.

Тойи от четвъртък е упрекнат за търговия с въздействие. Причината - арестуван е с белязани 100 хиляди лева
 Прокуратурата желае Джейхан Ибрямов да остане за непрекъснато в ареста Анитикорупционната комисия по време наакция в парцелите на Джейхан Ибрямов/ Българска телеграфна агенция
Малко преди да изминат две цялостни денонощия от ареста на Джейхан Ибрямов проверяващите проведоха брифинг с публична информация за работата по делото. Преди това, в продължение на два дни, в медийното пространство изтичаха детайлности от делото, които проверяващите потвърдиха.

За да се стигне до ареста на Ибрямов се оказва, че имало основен очевидец - Мирослав Тодоров, само че името му не бе обявено първо от проверяващите, а стана известно отОт прокуратурата показаха, че Ибрямов е изискал 200 000 лева от него, тъй като му трябвали за пазаруване на гласове.

“Сумата, която е споделил, че му е нужна за това е доста по-голяма – милиони левове ”, изясни на брифинг Ваня Стефанова от Върховна касационна прокуратура (ВКП).

Разследващите споделиха, че от разпити и специфични разследващи средства (СРС) се удостоверява, че Ибрямов езаявил, че парите му трябват за пазаруване на гласове. Но прокуратура добави, чесъс средствата тойе щялда лобира в Министерството на защитата.
 Прокуратурата желае Джейхан Ибрямов да остане за непрекъснато в ареста Биршен Ибрямова/ Българска телеграфна агенция
Междувременно в символ на митинг и прекара нощта пред Партийния дом в столицата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР