Военновъздушните сили на Украйна заявиха, че са свалили 26 от

...
Военновъздушните сили на Украйна заявиха, че са свалили 26 от
Коментари Харесай

Украйна: Свалихме 26 дрона, изстреляни срещу Киев

Военновъздушните сили на Украйна обявиха, че са свалили 26 от общо 33 дрона, изстреляни тази нощ от Русия против Киев и покрайнините му, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11692
Отломки от изумените дронове паднаха в пет разнообразни региона на Киев, оповестиха кметът на украинската столица Виталий Кличко и градската военна администрация. Един човек е бил ранен, сподели още Кличко. Украинските незабавни служби обявиха по-късно, че има паднали парчета в три региона, като няма съществени вреди.

Областният шеф на Киевска област Руслан Кравченко написа във " Facebook ", че вследствие на нощната офанзива вреди са нанесени на осем жилищни здания и на инфраструктурен обект.

Двама филантропични служащи са починали в Източна Украйна при съветски обстрел - микробусът им, в който са пътували общо четирима души, е бил изумен от снаряд, съобщи Асошиейтед прес.

Двамата починали са жител на Канада и гражданка на Испания. Испанският външен Хосе Мануел Албарес съобщи, че управляващите в Мадрид са получили " устно удостоверение " за гибелта на испанската гражданка. Останалите двама пасажери от изуменото транспортно средство са тежко ранени. Те са жители надлежно на Германия и Швеция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР