Военновъздушните ни сили са носители на гордостта на нацията, а

...
Военновъздушните ни сили са носители на гордостта на нацията, а
Коментари Харесай

Радев: Повишаването на мотивацията за реализация в бойната авиация е от ключово значение за развитието на ВВС

Военновъздушните ни сили са носители на гордостта на нацията , а младежите, които са избрали професионална реализация в бойната ни авиация , са призвани да пазят и утвърждават достойнството и славата й. Това сподели президентът Румен Радев по време на среща с курсанти от Висшето военновъздушно учебно заведение „ Георги Бенковски “ във връзка идния на 16 октомври Празник на авиацията и Българските военновъздушни сили /ВВС/. Пред тях президентът напомни славната история на военната ни авиация, белязана от безрезервен труд, смелост и подвиг на генерации водачи, инженерно-технически и осигуряващ състав.

Заедно със мощните авиационни обичаи президентът акцентира и потребността от непрестанно развиване и софтуерна рационализация на въоръжените ни сили като значимо изискване за отстояването на нашия въздушен суверенитет и национална самостоятелност.

Повишаването на мотивацията на младежите за професионална реализация в бойната авиация е от основно значение за развиването на Военновъздушни сили , акцентира още президентът. Авиационната специалността изисква усвояването на доста познания и умения и е изпълнена с доста компликации и провокации, само че и с огромни благоприятни условия за развиване, уточни Радев пред курсантите. По думите му точно те ще имат достойнството да станат очевидци на по този начин нужната софтуерна гражданска война, при която с придобиването на новите изтребители F-16 ще навлязат и нови технологии на съоръжение и осведомително обезпечаване.

„ Професията на офицер от Военновъздушни сили е дисциплинираност, доста познания, само че и независимост в самодейността “, посочи президентът пред курсантите и добави, че триумфът ще бъде с тези, които употребяват насъбраните познания и умения като опция за непрестанно професионално и личностно развиване и рационализиране. Той пожела на курсантите сполучливо довеждане докрай и изрази убеденост, че с вливането си в строя те ще дадат приноса си за бъдещите триумфи и славата на военновъздушните ни сили.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР