Военното окръжие в Ямбол започна прием на документи за ранно

...
Военното окръжие в Ямбол започна прием на документи за ранно
Коментари Харесай

Военното окръжие в Ямбол приема документи за ранно записване за курсанти през учебната 2021-2022 година

Военното окръжие в Ямбол стартира банкет на документи за ранно записване за курсанти през образователната 2021-2022 година за специалността "Организация и ръководство на военните формирования на тактическо равнище " в професионално направление "Военно дело ", оповестиха от военната конструкция.

Обучението е постоянна форма с придобиване на образователно-квалификационна степен "Бакалавър ", специалност "Офицер за тактическо равнище на ръководство ". Кандидатите могат да подават документи за банкет в Националния боен университет "Васил Левски " във Велико Търново, Висшето военновъздушно учебно заведение "Георги Бенковски " в Долна Митрополия и Висшето военноморско учебно заведение "Никола Йонков Вапцаров " във Варна.

Кандидатите би трябвало да са със приключено приблизително образование; да са годни за военна служба; да са жители на Република България и да нямат друго гражданство; да не са осъждани за съзнателно закононарушение от общ характер; да не са освобождавани от военна работа с дисциплинарно наказване "уволнение "; да са пълнолетни и не по-възрастни от 31 години и имат подобаващи физически данни - растеж и тегло.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР