Военното министерство на Руската федерация потвърди, че ПВО са пресекли

...
Военното министерство на Руската федерация потвърди, че ПВО са пресекли
Коментари Харесай

Русия свали 13 дрона насочени към Москва и Севастопол

Военното министерство на Руската федерация удостовери, че Противовъздушна отбрана са пресекли опита на Киев да нападна обекти с общо 13 дрона в направленията Москва и Севастопол. Не се оповестява за изумени обекти.

Кметът на съветската столица Сергей Собянин заяви преди този момент, че Руската противовъздушна защита е свалила два военни дрона, летящи към Москва.

Системите за Противовъздушна отбрана смъкнаха два ударни безпилотни летателни апарата, уточни той в формалния си канал в Телеграм.

По думите му те са били свалени към 04:00 ч. тази заран (01:00 ч. по Гринуич), единия край град Калуга, а другия над Централния околовръстен път на съветската столица, заяви Ройтерс.

Руските войски са свалили също 11 украински дрона край Севастопол, града в Крим, служител за база на Черноморския флот на Русия, заяви, като се базира на съветското министерство на защитата, организация РИА Новости, представена от Ройтерс.

Два безпилотни апарата са били изумени от противовъздушната защита, а девет със средства за радиоелектронна битка, уточни ведомството.

Припомняме, че по-рано през този месец на два пъти дронове доближиха до Москва като поразиха офис постройка.
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР