Военното министерство на Русия закупи китайски армейски всъдеходи Desertcross 1000-3

...
Военното министерство на Русия закупи китайски армейски всъдеходи Desertcross 1000-3
Коментари Харесай

Китай продава всъдеходи Desertcross на руската армия: Ето какво представляват машините ВИДЕО

Военното министерство на Русия закупи китайски армейски всъдеходи Desertcross 1000-3 за оперативни потребности на съветската войска от Китай. Сделката е за 537 броя от базовия модел и още близо 1600 броя с в допълнение съоръжение, оповестява българско военно издание.

Всъдеходите Desertcross 1000/3, създадени от китайската компания Shandong Odes Industry, и са подобаващи за наблюдаване, разузнаване и някои типове бързи набези. Те също по този начин могат да играят значима роля в интервенции по търсене и избавяне, изключително при изтегляне на ранени и заболели в сложни терени.

Машината може да транспортира товари в условия на непроходима тиня и други сложни пътни условия.

Характеристиките на базовия модел Desertcross 1000/3 включват отворена структура, сходна на бъги, само че с отопляема кабина за потребление в студения климат. Всъдеходът има тегло от 1.6 тона кг и товароносимост до 550 кг, както и опция за изтегляне на ремарке с тегло до 300 кг. Тези индикатори се реализират с мотор с размер от 1 литър и мощ от 87 к.с.

На еднакъв и корав път бъгито може да доближи скорост до 80 км/ч и има пробег от 250 км. Машината е компактна, с дължина малко повече от 3 метра, ширина от 1,8 метра и височина от 1,9 метра.

Военното изданието също споделя, че Desertcross 1000/3 бе забелязан по при визитата в Ростов на Дон на съветския президент.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Бъги джип военна техника всъдеход армия Русия Китай
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР