Военното крило на Хамас“ потвърди днес, че е готово да

...
Военното крило на Хамас“ потвърди днес, че е готово да
Коментари Харесай

„Хамас“ иска освобождаване на всички палестински затворници, за да пусне израелските заложници

Военното крило на „ Хамас “ удостовери през днешния ден, че е готово да освободи заложниците, които е отвлякло по време на офанзивата си на израелска земя, в подмяна на освобождението на всички палестинци в израелски затвори, съобщи Франс прес.

 

„ Цената, която би трябвало да се заплати за огромния брой противников заложници в наши ръце, е да бъдат изпразнени пандизите от всички арестувани палестинци “, сподели военният представител на „ Хамас “ Абу Обейда във видеозапис, излъчен от телевизионния канал на „ Хамас “ " Ал-Акса ".

 

" Ако врагът желае да завърши този случай със арестувани едновременно, ние сме подготвени да го създадем. Ако желае развой малко по малко, подготвени сме и на това ", добави Обейда.

 

Според последната оценка на израелските управляващи към 230 заложници, отвлечени по време на нападението от 7 октомври, са държани в линията Газа, палестинска територия, ръководена от „ Хамас “.

 

Повече от 1400 души бяха убити в Израел след тази невиждана офанзива, осъществена от командосите на „ Хамас “, съгласно израелските управляващи, напомня Агенция Франс Прес.

 

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР