Военнослужещи от резерва и запаса, учени и научни работници с

...
Военнослужещи от резерва и запаса, учени и научни работници с
Коментари Харесай

Димитър Стоянов: Високо ценим опита и експертизата на военно-патриотичните съюзи

Военнослужещи от запаса и запаса, учени и научни служащи с принос към военната история и тематики, свързани със сигурността и защитата, ветерани, военноинвалиди, представители на военнородолюбивите съюзи и сдружения по традиция бяха наградени със заповеди на министъра на защитата Димитър Стоянов и началника на защитата адмирал Емил Ефтимов по случай Деня на храбростта и празник на Българската войска 6 май.

Официалната гала се организира през днешния ден, 3 май, в зала „ Тържествена “ на Министерството на защитата. Наградите се връчват за дейна публично потребна активност в полза на националната сигурност, военно-патриотичното образование и укрепването на българската държавност.

„ С тези заслужени награди управлението на Министерството на защитата изрича своята признателност за неуморния Ви труд, за развиването на военно-патриотичното образование, за споделените експертиза и житейски опит при разрешаването на комплицирани проблеми и провокации “, сподели в приветствието си министърът на защитата Димитър Стоянов.

„ Благодарение на всеотдайността Ви, на Вашите старания, на самодейностите, които развивате, българското общество възражда доверието си към нашата войска. Днес виждаме от ден на ден хора, които поддържат концепцията за създаване на модерна съвременна войска, способна да дава отговор на провокациите “, добави още той.

Министър Стоянов бе безапелационен, че Българската войска ще продължава да се модернизира.

„ Вярвам, че всяко политическо и военно управление ще продължи да работи намерено и почтено в тази тенденция. Сигурен съм и, че нито едно управление няма да си разреши лукса да пренебрегне експертизата, която може да предоставите в процеса на рационализация. Общите ни старания не са и няма да бъдат напразни “, уточни още министърът на защитата.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР