Военнослужещ от Трето бригадно командване от състава на сухопътните войски

...
Военнослужещ от Трето бригадно командване от състава на сухопътните войски
Коментари Харесай

Военнослужещ помогна на пострадали в горящ автомобил край Благоевград


Военнослужещ от Трето бригадно командване от състава на сухопътните войски е избавил човешки живот, оповестиха от военното формирование на Сухопътните войски в Благоевград. Той се притекъл на помощ на трима души в пламнал автомобил, запалил се след злополука. Лек автомобил с 23-годишен лидер аварирал, като се е блъснал в мантинелата на основен път Е-79.

На път за работа, малко след 5 ч. сутринта редови войник Марио Пейчев от Трето бригадно командване в Благоевград вижда горящата кола.

Снимка: Министерство на защитата


„ Видях ги и незабавно, изобщо не съм се замислял, излязох от колата. Имаше двама мъже, само че не гасиха нищо, може да не са имали пожарогасител. Извадих от моята кола, обаче то не стига, не можа да се угаси с моя пожарогасител “, описа Марио Пейчев.

На помощ идват още хора, водач на рейс също пробва да гаси, само че огънят е доста огромен. С общи старания двама от тримата младежи са извадени.

Третият просто беше невероятно да се извади, отбелязва Марио.

Близки на един от ранените дойдоха в болничното заведение.

„ За момента положението е устойчиво, с черепно-мозъчна контузия е, с оток на мозъка, в схващане е, контактен, съответен. Продължава интензивното лекуване, ще му се създадат спомагателни проучвания, спомагателен скенер, в допълнение ехографско проучване на корема и ще се преценя “, изясни доктор Иво Копанаров за положението на ранения.

Другият ранен е в реанимацията.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР