Военнослужещ от Криводол се е включил в спасяването на катастрофиралия

...
Военнослужещ от Криводол се е включил в спасяването на катастрофиралия
Коментари Харесай

Военнослужещ от Криводол се включил в спасяването на катастрофиралия пенсионер край Лиляче

Военнослужещ от Криводол се е присъединил в спасяването на авариралия пенсионер край Лиляче, оповестиха от Бригадно командване.
Пътният случай стана на 10 октомври, а за него заяви организация BulNews.



След сдаване на дежурство, старши сержант Добромир Якимов от Десети механизиран батальон-Враца, от състава на Сухопътните войски, тръгнал към дома си в Криводол, оповестяват от пехотата.
По пътя сред Враца и Криводол, на разклона за Лиляче, той видял коли на спешни светлини и незабавно отбил автомобила си. Мъжът схванал, че има пътен случай. Старши сержант Якимов видял, че кола е паднала по таван в дълбокото дере, а от водачите на спрелите коли научил, че към този момент е подаден сигнал за случилото се на незабавния телефон 112.
Той изчакал на място да дойдат екипи на Бърза помощ, полицията и пожарната и с подготвеност се присъединил в избавителната интервенция, като се спуснал по въже, с цел да помогне на екипите на Пожарна сигурност, след което оказал подпомагане за издърпването на носилката с потърпевшия 70-годишен мъж, който бил в тежко положение.
"Вярваме, че положителните образци и доблестните действия заслужават да бъдат споделяни ", допълват от Бригадното командване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР