Военнопрестъпникът Владимир Путин определи като образцови действията на 64-а отделна

...
Военнопрестъпникът Владимир Путин определи като образцови действията на 64-а отделна
Коментари Харесай

Военнопрестъпникът Путин награди убийците от Буча и определи действията им като "образцови"

Военнопрестъпникът Владимир Путин дефинира като образцови дейностите на 64-а обособена мотострелкова бригада и ѝ даде почетното звание " гвардейска ", откакто Украйна упрекна същата военна част, че е взела участие в издевателства над цивилни в град Буча.

Кремъл заяви, че Путин е подписал декрет, даващ на бригадата почетното звание " гвардейска ". Според текста на указа съображение за това са " героизма и упорството, решителността и мъжеството ", проявени от военнослужещите.

Почетното звание " гвардейска " е " висока чест и самопризнание за особени заслуги, всеобщ подвиг и увереност, проявени при отбраната на Отечеството, отстояването на суверенитета и националните ползи на Русия ", акцентира Путин, представен от ТАСС.

" Умелите и решителни дейности на целия персонален състав (на бригадата) по време на специфичната военна интервенция в Украйна са пример за осъществяване на воинския дълг, храброст, увереност и висок професионализъм ", се споделя в послание на кремълският военнопрестъпник към убийците на цивилни жители в Буча.

Кремъл не прецизира къде се намира сега бригадата, нито каква е задачата ѝ.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР