Военнопрестъпникът-диктатор Владимир Путин използва специално произведен брониран влак за официалните

...
Военнопрестъпникът-диктатор Владимир Путин използва специално произведен брониран влак за официалните
Коментари Харесай

Военнопрестъпникът Путин използва специален брониран влак, за който е построена секретна жп мрежа, твърди разследваща медия

Военнопрестъпникът-диктатор Владимир Путин употребява особено създаден брониран трен за формалните си пътувания, а до резиденциите му е прокарана секретна железопътна мрежа, в това число гари. Според публикацията в проверяващото издание " Проект ", една такава загадка гара и няколко жп линии са издигнати на територията на националния парк " Валдай " в северозападната Новгородска област, наоколо до намиращата се там президентска резиденция. Намира се покрай село " Долгие Бороды ".
 
Гарата била открита от репортери на " Проект " през есента на предходната година. Трима локални поданици са съобщили на представителя на изданието, че тя е издигната единствено за президента, а охранител е прогонил кореспондента на " Проект ", който се е опитвал да приближи оградата на охранявания обект.
 
Тя разполага с хеликоптерна площадка и до нея водят линии, построени през 2019 година, твърди проверяващата медия, представена от УНН. На сателитни фотоси, включени в материала, е показана хипотетична гара, издигната през 2015 година в Ново Огарьово, Московска област, на към 400 метра от резиденцията на Путин. Според публикацията, тази гара е била скрита зад висока ограда, върху която през 10 метра са сложени охранителни камери.
 
" Проект " написа, че през 2017 година до резиденцията на съветския президент " Бочаров бързей " в черноморския курорт Сочи се е появил перон и нова жп линия, която също е била скрита с ограда от жп линиите, по които върви градската железница.
 
 Владимир Путин Владимир Путин Източник: Shutterstock
Друга проверяваща медия - " Досие ", разгласява през вчерашния ден публикация, в която също се твърди, че Путин избира да пътува с трен, който е бил особено създаден за него през 2015 година Този трен е брониран, а съветският деспот е почнал да го употребява през втората половина на 2021 година, когато страната му се е подготвяла да нахлуе в Украйна, написа в материала.
 
Според " Досие " Путин е почнал да употребява влакове вместо самолети, с цел да избегне допустимо следене на полетите си, защото е доста по-трудно да се наблюдават влакове. Разследващата медия твърди още, че " разписанието на влаковете се поправя съгласно проектите на Путин, с цел да може влакът му да се движи с оптималната скорост, без прекъсвания ".
 
Също през вчерашния ден новинарският уебсайт СОТА разгласи, че разполага с информация за възобновяване на изоставена гара в Москва, която да бъде употребена за потребностите на военнопрестъпника Путин и други високопоставени представители на съветските управляващи. В материала написа, че гарата е била възобновена броени седмици преди Русия да стартира пълномащабната си инвазия в Украйна в края на февруари предходната година.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР