Военномедицинска академия () вече разполага с последно поколение Панасоник нискотемпературни

...
Военномедицинска академия () вече разполага с последно поколение Панасоник нискотемпературни
Коментари Харесай

ВМА с последно поколение фризери за ваксини срещу COVID-19

" Военномедицинска академия () към този момент разполага с последно потомство „ Панасоник ” нискотемпературни – 3 броя, подготвени за предпазване на ваксини на фармацевтичната компания „ Пфайзер ”.
Съоръженията ще бъдат разпределени във военните лечебни заведения в София, Пловдив и Варна. Днес бе доставен фризерът в столичната болница, а на следващия ден – и в другите две.
 Проблеми и във ВМА - търсят се доброволци против COVID-19 Проблеми и във ВМА - търсят се доброволци против COVID-19
Военномедицинска академия търси доброволци против COVID-19. Това стана ясно от пост на болничното заведение във Фейсбук. Ръководството на лечебни...

Това са инверторни компресори на водача Саньо/Панасоник, осигуряващ за първи път и единствени в света смяна на оборотите на компресорите. Инверторните компресори обезпечават и бързо постигане на мечтаната ултраниска температура, поради по-високите обороти.
А посредством вакуумни изолационни панели се обезпечава спомагателна повърхност за предпазване на ваксини, спестяваща сила заради изключителната изолираност.
Фризерите реализират температура от -50 до -90 градуса, те са 845-литрова съдържимост или 200 хиляди броя ваксини всеки. "
 ВМА ще отбелязва Деня на спасението ВМА ще отбелязва Деня на спасението
На 14 август от 12.00 ч., пред Паметника на медицинските чинове, починали във войните (в градинката пред ВМА) с 1-минутно безмълвие ще б...

За това оповестяват от ВМА във Фейсбук профила си.

Припомняме,че досега в България има два огромни фризера в БулБИО в Националния център по заразни и паразитни заболявания. Има и един в.
И има още два на склад, които би трябвало да отидат в две от РЗИ-тата, които управляват проекта за имунизиране в страната.  Инфекционист номер едно във ВМА: Чувства се отмалялост, минимизираме риска от неточности Инфекционист номер едно във ВМА: Чувства се отмалялост, минимизираме риска от неточности
По отношение на болните обстановката е под надзор. Но се усеща към този момент умората. Това е 67 ден от епидемията. За някои от нас няма събота...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР