Военно споразумение със САЩ разгневи депутатите от БСП и Възраждане.

...
Военно споразумение със САЩ разгневи депутатите от БСП и Възраждане.
Коментари Харесай

Трениращите у нас USA военни не си купували и една минерална вода, недоволства Гечев

Военно съглашение със Съединени американски щати разгневи депутатите от Българска социалистическа партия и " Възраждане " . Споразумението е от 2001 година и визира логистичното обезпечаване при осъществяване на тренировки. Повторното му гласоподаване се постанова поради промени в структурите на двете страни, както и предвид на гарантиране на правната база за пълноцепно използване на всички благоприятни условия, планувани в документа.

Трябва да се подпишем, че продължаваме да слугуваме гратис, съобщи от трибуната на Народно събрание социалистът Румен Гечев. Той сподели, че когато американските военни идвали на обучение в България се очаквало да се развиват районите. Те и минерална вода не купуват и от България , посочи аленият народен представител.

От " Възраждане " останаха удовлетворени от думите на социалиста , само че пък недоумяват за какво Българска социалистическа партия не са ги подкрепили, когато от партията са поискали да се приключи съглашението за американските бази у нас.

Гечев излезе още веднъж на трибуната и се похвали, че е бил срещу американските бази. Срам ги е сътрудниците от служебното държавно управление да дойдат тук, че подписваме празен чек, продължаваме да слугуваме, ядоса се той.

Народното събрание се е трансформирало като Генералния щаб на армията, съобщи и Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия. Това, че сме сътрудници на Съединени американски щати в НАТО, не значи, че не би трябвало да пазиме националните си ползи, посочи той.

Проектът мина на две четения.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР