Военно-окръжната прокуратура в Пловдив внесе обвинение в съда срещу военнослужещия

...
Военно-окръжната прокуратура в Пловдив внесе обвинение в съда срещу военнослужещия
Коментари Харесай

Военният убил мъжа в село Енина от ревност

Военно-окръжната прокуратура в Пловдив внесе обвиняване в съда против военнослужещия Г.И. за съзнателно ликвидиране  с нелегално притежаван револвер.

Мъжът живеел на фамилни начала с главната свидетелка по делото, с която имат четири деца. Отношенията им били обтегнати, заради което от време на време се разделяли и събирали.

През месец април тази година военният схванал, че майката на децата му е дружно с различен мъж в стопанска сграда в казанлъшкото село Енина. Под въздействието на алкохол Г.И. взел от вкъщи си в същото село пневматичен револвер, модифициран като военен, който имал нелегално. Отишъл до постройката и почнал скандал с другия мъж- А.Л. Вследствие на това обвиненият прострелял А.Л. в главата, който умрял след секунди.

Разпитани са голям брой очевидци, събрани са писмени доказателства, също по този начин са осъществени и експертизи. Мярката за неотклонение " задържане под стража " за Г.И. не е променяна.

Припомняме, на служащ във плантация в казанлъшкото село Енина. Ден по-късно Военно-окръжна прокуратура-Пловдив одобри по подготвеност досъдебно произвеждане от Окръжна прокуратура-Стара Загора за умишленото ликвидиране, защото е открито, че действието е осъществено от военнослужещ.
 Прокуратурата упрекна боен за убийството в село Енина
Прокуратурата упрекна боен за убийството в село Енина

Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР