Военно и дипломатически слабите държави от ЕС, нито една от

...
Военно и дипломатически слабите държави от ЕС, нито една от
Коментари Харесай

Пол Крейг Робъртс: Осъзнава ли Путин опасността от образа на една слаба Русия?

Военно и дипломатически слабите страни от Европейски Съюз, нито една от които не е способна да води война, крадат колите, мобилните телефони и даже сапуна на руснаците, които влизат в Европа като туристи.

Защо руснаците желаят да бъдат туристи в Европейски Съюз, който е координиран със Съединени американски щати и Украйна против Русия, е тайнственост. Въпреки че Германия, да вземем за пример, би била неотложно победена във война с Русия, немското държавно управление се усеща несъмнено в ограбването на руснаците, които идват в Германия като туристи.

Как по този начин слаба страна като Германия може да се усеща сигурна, ограбвайки съветски жители?

Може би отговорът е, че като разреши спорът да продължи 17 месеца против безсилна Украйна, Путин убеди Европа и Съединени американски щати, че Русия е прекомерно слаба, с цел да рискува гнева на Запада, като завоюва в Украйна.

Очевидно Западът има вяра в това, както можем да забележим от оскърбление след оскърбление, доставяно на Путин и на Русия. Путин даже не можеше да участва на срещата на БРИКС, негово лично създание, в Южна Африка, без да бъде задържан и предаден на Международния углавен съд. Ясно е, че никой не се опасява от Путин и Русия.

Когато имате врагове, които не се опасяват от вас и даже ви се подиграват, можете да очаквате провокациите да станат по-интензивни. Можете също по този начин да очаквате да деморализирате личния си народ и личната си войска, като по този метод насърчавате съперника си да бъде по-агресивен.

Това ме тревожи от февруари 2022 година, не тъй като съм на страната на Русия, а тъй като имам вяра, че провокациите ще доведат до по-широка, евентуално нуклеарна война.

Полковник Дъглас Макгрегър пристигна да показа паниката ми. Когато неотдавна беше помолен в изявление да оцени Путин като боен водач, Макгрегър сподели, че Путин е прекомерно внимателен и че има угриженост в съветската войска, че като разреши спорът да се проточи, Путин дава убеденост на пропагандата, че Русия е слаба и това предизвиква повече западна интервенция.

Пригожин, командирът на групата Вагнер, имаше това мнение и когато се опита да притегли вниманието на Путин, той беше лъжливо упрекнат в опит за прелом и изменничество. Изглежда съветското държавно управление и медии измислят подправени разкази тъкмо както прави Западът.

Полковник Макгрегър споделя: „ Притеснявам се – в случай че не действате бързо, с цел да сложите край, в даден миг ще се окажете в неволя – и той е в неволя, и страната му е ".

" Така че мисля, че би трябвало да има завършек на това - само че не можете да го прекратите на масата за договаряния. Ако марширувате до река Днепър и изпратите вашите танкови колони в Киев, тогава имате късмет да сложите край. Но в случай че седи там, където е, не знам.... ”

Путин продължава да седи там от самото начало, до момента в който убеждава неоконсерваторите, че Русия няма сили да стартира атака даже против победена украинска войска.

Наистина ли Путин желае да убеди Запада, че Русия е прекомерно слаба, с цел да се бие, или че той е прекомерно огромен съчувствен либерал, с цел да бъде боен водач?

Би било безконтролно да доведем Запада до такова рисково умозаключение. Ако Путин в действителност желае да избавя животи, би трябвало да побърза и да завоюва войната.

Путин един път сподели, че Русия в никакъв случай повече няма да води война на лична територия, само че го прави от февруари 2022 година Преди ден-два Украйна нападна съветския град Новая Каховка и остави града без ток. Путин отговори на офанзивата единствено с думи. Понякога се чудя дали Путин осъзнава, че Русия е във война.

На конференция на Г-20 предходната неделя съветският външен министър Лавров сподели: „ Американците желаят да ни победят стратегически “. Може би Лавров ще показа закъснялото си осъзнаване с Путин.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР