Военният министър на Украйна Алексей Резников призова гражданите да не

...
Военният министър на Украйна Алексей Резников призова гражданите да не
Коментари Харесай

Военният министър на Украйна призова хората да не говорят от кого страната им очаква оръжие

Военният министър на Украйна Алексей Резников прикани жителите да не популяризират известия за предоставяни на Украйна оръжия от избрани страни, заяви УНИАН, цитирайки послание на министъра към украинците.

Той означи, че военно-политическото управление на страната организира интензивни договаряния с сътрудници като задачата е да бъдат получени помощи за отбрана на Украйна. Военното министерство на страната работи, с цел да притегли материално-техническа помощ, също и да откри връзка с търговски представители.

" Военно-техническото съдействие е доста деликатна сфера, която изисква извънредно уравновесен метод към обществените мнения. Особено в интервал на война ", се споделя в известието на украинското министерство на защитата.

Във връзка с това от ведомството се обръщат с молба към всеки: апелирам, не разпространявайте известия за даване на избрани страни на едно или друго оръжие от нашата страна. Въздържайте се от мнения по тези мотиви. Оставете опция за изявление по тези тематики най-вече на публични лица, сподели Резников.

Той посочи, че схваща стремежът на хората да споделят положителни новини, само че " от време на време това основава информативен декор, който влия отрицателно на резултатите ".

По думите на министъра, това може да затрудни приемането на спомагателни благоприятни условия от армията, които тя просто би трябвало да получи. " Затова Украйна може да понесе загуби, които бихме могли да избегнем и би трябвало да избегнем ", акцентира той.

По думите на Резников цялата информация, която може да бъде обнародвана и съгласувана с сътрудниците се обнародва навреме от Министерството на защитата.

" Врагът не би трябвало да знае какво го чака. Нека бъде неприятна изненада за него ", акцентира министърът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР