Военният министър Красимир Карачанов обяви по Нова Тв току що

...
Военният министър Красимир Карачанов обяви по Нова Тв току що
Коментари Харесай

Министър Каракачанов обяви гореща новина за сделката за ЧЕЗ и дали Бойко Борисов лъже, че...

Военният министър Красимир Карачанов разгласи по Нова Тв одеве какво би трябвало да направи държавното управление за договорката за закупуването на ЧЕЗ. Той разяснява и изказването на Бойко Борисов , че посредством договорката опозицията цели да смъкна държавното управление. Каракачанов отговори също и на въпроса на тв водещия Виктор Николаев дали изказването на Борисов е сюжет или по този метод обезврежда нападките против себе си.

Ето какво съобщи Каракачанов:

„ Възложил съм на моя заместител Искрен Веселинов да внесе промени в Закона на енергетиката, които ще разрешат на КЕВР да правят инспекции на сходни покупко-продажби, като тази с ЧЕЗ, по време на самата процедура.  Тези промени би трябвало да се гласоподават в Народното събрание до една седмица. Защото в този си тип, Законът не разрешава на страната да се намеси в тази стратегическа договорка за ЧЕЗ, тя единствено може косвено да пречи.

Иначе всяка една съпротива търси цаката на държавното управление, с цел да го събори. Познавам добре Борисов, още от времето като основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Зная по кое време е прям и по кое време като политик желае да стопира нещо неправилно.

Опозицията употребява този сканадал, за който, обаче държавното управление няма виновност. Този проблем се появи само поради празноти в Закона за енергетиката, различен е въпросът кой е позволил тези дупки преди години. ”

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР