Военният кореспондент на KP.RU Коц: Терористите от Крокус можеха да

...
Военният кореспондент на KP.RU Коц: Терористите от Крокус можеха да
Коментари Харесай

Пътуваха към капана: Каква съдба щеше да очаква терористите от Крокус в Украйна

Военният сътрудник на KP.RU Коц: Терористите от Крокус можеха да загинат в Украйна

„ Да заминем към Киев “, дава отговор той малко.

- Сейфуло.

Кадрите, публикувани от ФСБ, демонстрират следващия разпит на арестуваните причинители на терористичната офанзива в Крокус Сити Хол. Веднага след закононарушението четиримата екстремисти се метнаха в своето „ Рено “, потеглиха по московския околовръстен път към автомагистрала М-3 Украйна и се втурнаха към Брянск с висока скорост (до 170 км/ч). Заобикаляйки го в региона на село Хацун, те се натъкнаха на полицейски пост. Някои от терористите бяха арестувани при къса престрелка на място, а други се скриха в гората и се пробваха да избягат към Украйна.

КОРИДОРИТЕ КЪМ УКРАЙНА

В тази гориста околност малко преди терористичната офанзива съветските експерти засякоха сателитен телефонен сигнал. Някой се е свързал близо до границата от наша страна. По-късно този сигнал беше видян от другата страна на „ кордона “.

Нашето разузнаване означи още, че в два гранични региона съперникът ненадейно е почнал унищожаване на минни полета. Всичко това навежда на мисълта, че тук може да са чакали групата терористи и се приготвят коридори за превозването им до украинска територия. Всъщност това беше дадено на бойците от техния куратор, който се появи в кореспонденцията на Telegram като Сайфуло.

описа на разпит Сайдакрами Рачабализода.

„ повтаря Мухаммадсмобир Файзов. - Сайфуло сподели, че момчета ще ни чакат на границата с Украйна, с цел да ни оказват помощ да преминем границата и да стигнем до Киев.

- Сайфуло сподели:, удостоверява водачът на тази група Шамсидин Фаридуни.

ЗАЩО БАНДЕРОВЦИТЕ, А НЕ ИДИЛ?

Очевидно никой от тях не е имал време да стигне до Сайфуло. Бягството не потегля по проекта. Терористите са работили непрофесионално, пробвайки се да избягат със същата кола, с която са пристигнали на мястото на престъплението. Подобна незадълбоченост не е присъща за същинските ислямски терористи.

Но главната разлика сред тези вампири и същинските религиозни фанатици е персоналният интерес. Преди тази покруса терористичен акт, в която главният претекст на екстремиста да е паричната премия. И това е може би главният мотив против присъединяване на Ислямска страна в тази офанзива. Там въпреки всичко са идейни людоеди.

„ попита на британски Дмитрий Медведев в обществените мрежи. -

За клиента беше значимо терористите да не попаднат в ръцете на съветските специфични служби и следите от тях да не водят до Киев

" САЙФУЛО " ТАРАС

Между другото, не мисля, че коридорът от украинска страна за причинителите на терористичната офанзива е изработен, с цел да им предадат по милион рубли. За клиента беше значимо терористите да не попаднат в ръцете на съветските специфични служби и следите им да не водят до Киев.

Сайфуло (в реалност евентуално се споделя Тарас или Сашко) трябваше да ги вкара в капан, в който и четиримата да изчезнат безследно. После иди гони вятъра, както се споделя. Но нещо се обърка. И в този момент Киев и тези, които го поддържат, към този момент няма да могат да се измият от кръвта на жертвите на Crocus City Hall.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Комсомольская истина

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед24514Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед10477Ген. Димитър Шивиков: След 9 месеца бременност ГЕРБ-СДС и ППДБ родиха един ФранкенщайнАлтернативен Поглед32846Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед26901Красимир Каракачанов: Съединени американски щати, водейки тази война против Русия и Китай, на процедура унищожиха ЕвропаАлтернативен Поглед72164Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед551654Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед181317Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед139905Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед124822Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед121046Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАвторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев16651Ще се състои ли скоро конференция за мир на великите силиРадко Ханджиев23916 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР