Военният конфликт между Русия и Украйна е имал огромно влияние

...
Военният конфликт между Русия и Украйна е имал огромно влияние
Коментари Харесай

s1mple: „Войната разби NAVI“

Военният спор сред Русия и Украйна е имал голямо въздействие върху формата на Natus Vincere на CS:GO сцената през 2022-ра. Това показа звездата на NAVI Олександър “s1mple ” Костилиев, на конференция преди BLAST Premier: World Final 2022.

„ Все още имам вяра, че войната „ разруши “ нашия тим. Само и само войната. Загубихме първия ни LAN шампионат в Катовице, а спорът бе стартирал единствено преди 2 дни. Тъжно е, тъй като ние искахме да създадем мощна епоха за NAVI и да печелим доста. А спадът ни не се дължи на разлъка с състезател или на нещо, случило се на вътрешно равнище в организацията. Случи се, поради международната конюнктура. И когато това се случи, се питаш „ за какво “? Защо това ни се случи “, споделя именитият снайперист.



Той обаче остава позитивно надъхан към 2023-та година и има вяра, че с доста тренировки NAVI може да се върне към върховете, които покори през 2021-ва. В края на предходната година украинският отбор завоюва 8 следващи шампионата, само че през 2022-ра все няма трофей.

На BLAST Premier: World Final 2022, който ще се организира в Абу Даби от през днешния ден до 18-ти декември, е последният късмет за орден за NAVI тази година.

фотография: gettyimages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР