Военният канал Звезда разпространи видео от ареста на българина с

...
Военният канал Звезда разпространи видео от ареста на българина с
Коментари Харесай

Руски военен канал показа ареста на българина, обвинен в подготовка на преврат в Крим

Военният канал " Звезда " популяризира видео от ареста на българина с украинско поданство, който беше арестуван по-рано през днешния ден в Русия по обвинявания в подготовката на офанзива в анексирания от Владимир Путин Крим. Задържани са общо седем души. Все още няма информация от Министерството на външните работи.

Във видеото се вижда по какъв начин поставят белезници на мъж пред сребрист микробус " Фолксваген " с регистрационен номер от Пловдив.

" Съжалявам! " - се чува да споделя Петранов, когато служителите на реда го водят до служебния автомобил.

Службите в Русия оповестиха, че задържаните са подготвяли покушения против ръководителя на анексирания Крим Сергей Аксьонов и още двама представители на окупационните управляващи, както и бойкот на " детайли от транспортната инфраструктура ".

Според известието на ТАСС е пресечен и канал за доставка на английски взривни субстанции и съставни елементи за взривни устройства от България през Турция и Грузия за Русия. Според ФСС те са били прикривани като доставка на електрически печки.

Именно българинът се е занимавал с превозването им, излиза наяве от информацията. Взривните субстанции са били доставяни посредством транспортните компании СДЕК и " Возовоз ". Доставките са били проведени от украинските жители Марина Матушчак, Денис Смирнов и Владислав Сарафинчан.

Инфо: fakti.bg, " 24 часа "

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР