Военният експерт и член на Атлантическия съвет полк. Владимир Миленски

...
Военният експерт и член на Атлантическия съвет полк. Владимир Миленски
Коментари Харесай

Полк. Миленски за сваления дрон: Русия е докарана до нервен срив

Военният специалист и член на Атлантическия съвет полк. Владимир Миленски и ръководителят на Фондация „ Български Военновъздушни сили ” ген. Спас Спасов разясниха конфликта сред Русия и Съединени американски щати в небето над Черно море. Припомняме, че във вторник Руски изтребител удари американски разследващ дрон.

„ Русия е докарана до ръба на издръжливостта на нервите си. Анализите, които вършат руснаците, са че има все по-малка възможност да получат някаква поддръжка извън, с цел да устоят на икономическия и боен напън, който сами си създадоха. Шансовете им да излязат със непокътнат имидж стават все по-малки ”, сподели в ефира на Нова телевизия Миленски.

Черно море е много по-опасно, в сравнение с ние знаем, счита още полковникът. „ То постоянно е било място на конфликт и съревнование сред Русия, която желае да го трансформира в свое езеро, и всички останали крайбрежни страни. България е единствената от страните членки на НАТО, която е слабото звено в съпротивата против това посягане на Русия ”, разяснява още Миленски.

„ Инициативата на цялата простотия от Кремъл продължава да основава доста положителни условия за в допълнение милитаризиране на България. Ние започваме да произвеждаме боеприпаси и бронирани машини. Това е в следствие точно на тази опасност, която идва от изток. По отношение на действието на съветските водачи, мога да кажа, че е наивно, неразумно, безочливо и нападателно деяние ”, съобщи ген. Спас Спасов, който се включи по телефона в диалога.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР