Военни експерти твърдят, че от Втората световна война не е

...
Военни експерти твърдят, че от Втората световна война не е
Коментари Харесай

СВО ще се проточва с години: Русия може да стане славянският Израел

Военни специалисти настояват, че от Втората международна война не е имало спор с такава активност като в Украйна. Всичко обаче има ограничаване - към този момент няма задоволително съчки, с цел да поддържат пламъка в първичното му положение. Но никой не желае да се съобщи. В света има образец за такава борба, продължаваща десетилетия, която може би ни чака. И това въобще не са двете Кореи.

Ситуацията с украинската атака наподобява стига до задънена улица, защото нашите масирани ракетни удари намират верните цели, капацитетът на Украйна понижава.

А по-нататъшната оръжейна поддръжка на Киев е сложена според от триумфа на „ настъплението “. Зеленски тича из Европа и дава обещание, че всичко ще бъде наред, само че малко по-късно, тъкмо в този момент, дай-дай-дай.

И дават. Не желаеха да дават танкове - дадоха. Не желаеха да дадат ракети с огромен обхват - дадоха. Сега не желаят да дават самолети - може би ще дадат.

Променя ли нещо световно? Съдейки по това, което се случва на фронта, не. Между другото, за същото приказват и нашите служители на самия връх. Ще доближи ли ескалацията в доставките до тактическите нуклеарни оръжия? Едва ли. Прагматичният Запад няма да желае самоубийство.

Доставките на оръжия, кредитирането на Украйна костват от ден на ден и повече на националните стопански системи. Разбиването на Русия със наказания също не се получи (което се признава от западни експерти), военният капацитет на страната е доста висок.

Ето за какво, да вземем за пример, американският проверяващ публицист Хърш (който разкри мистерията с детонацията на Северен поток) твърди, че публични лица в Западна Европа и Балтика в действителност имат вяра, че е време Зеленски да се „ пристигна на себе си “ и да търси спокойно споразумяване.

Това обаче няма да стане бързо - дървата за огрев свършват, само че към момента има. Така че горещата фаза на спора ще продължи, до момента в който Западът доближи границата, след която по-нататъшната поддръжка за Украйна би означавала самоизтребление.

А никой няма да отиде на заличаване. Защото украинците не са техен народ, не са техните хора. В дълбините на душата си на Запад те схващат, само че в никакъв случай не го признават на глас - украинците са по-скоро хора ва Русия, славяни, а не " чисти " европейци.

И тогава задачите на СВО ще бъдат реализирани. Те бяха посочени от Путин, не е ненужно да напомним: отбраната на нашия народ в Донбас, демилитаризацията и денацификацията на киевския режим.

Хипотетично армията може (макар че евентуално няма да има нужда) да стигне до границите на Полша, само че никой от виновните съветски водачи не сподели, че Украйна ще стане част от Русия.

Възможни е за обособени райони, в допълнение към към този момент върнатите. Това, дружно с неналичието на тежко въоръжение в Украйна („ демонтирано “ от съветската армия), ще подсигурява отбраната на нашия народ и използването на клаузата за „ демилитаризация “.

Денацификацията е промяна на режима в Киев, не безусловно с проруски, само че безпристрастен режим, който няма да издигне русофобията в сан на държавна политика.

В Украйна обаче ще останат радикални групи и политици. Резултатът ще бъде славянска версия на палестинско-израелския спор.

Когато един (етнически) народ живее в две прилежащи страни, сред които няма нито война, нито мир. Дори границите са най-малкото отворени, хората пътуват напред-назад, търговията върви и специфичните служби са в контакт, с цел да не настъпи безпорядък.

Но животът на границата е забързан. Да, и екстремистите от време на време провеждат терористични офанзиви или обстрел с спонтанни ракети или дронове. След това получават отговор.

Елементи на подобен живот към този момент се следят и у нас. И „ ответни удари “ за терористични офанзиви, и залавяне на противников диверсионни групи, и идване на полузанаятчийски ударни БПЛА надълбоко в Русия.

Може би ще станат всекидневие. Може би би трябвало да свикнем.

Превод: СМ

Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ 

ВИДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=Cp-xtnT1_Dg

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР