Военната помощ за Украйна се превърна в техническа помощ за

...
Военната помощ за Украйна се превърна в техническа помощ за
Коментари Харесай

Републиканци за България за военната помощ за Украйна: Свидетели сме на политически цинизъм


Военната помощ за Украйна се трансформира в „ техническа помощ за защитни цели ” в плана на решение подсилен от болшинството.

Това написа в публична позиция от партията на Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, която публикуваме без редакторска интервенция:

" Чрез „ механически ” и процедурни приоми политическа партия „ Продължаваме Промяната “ и други партии от болшинството към месец бавиха разглеждането на опцията за оказване на военна помощ на Украйна както в комисии, по този начин и в пленарна зала. Защо ли? Защото не им стига силата да вземат решение, защитаващо както достолепието на страната ни, по този начин и живота на почтени хора. Това е ръководещото болшинство сега - отлагащо нужни решения, увъртащо отговорите на сложни въпроси. 

Двете значими за момента външнополитически тематики - военната помощ за Украйна и европейската вероятност на Северна Македония и Албания са изцяло блокирани. Традицията външнополитически проблеми да се употребяват за вътрешна приложимост продължава да се съблюдава. А това значи, че наближават избори. А от сегашната обстановка губещи са демократично мислещите хора. А децата ни, които твърдим, че се опитваме да притеглим към политическите процеси са повече от отблъснати.

Свидетели сме на политически цинизъм. Свидетели сме на такава индиферентност и непросветеност, чиято щета за България дълги години няма да може да бъде обезщетена. Чакаха визитата на външния министър на Украйна, с цел да се сетят за неоказаната поддръжка на фона на разкриване на галерия в Народното събрание, показваща жертви и опустошения. А Народното събрание ще прегледа „ техническата помощ ” някой различен път. Това е политически цинизъм ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР