Военната операция в Украйна е успешна. Няма да позволим страната

...
Военната операция в Украйна е успешна. Няма да позволим страната
Коментари Харесай

Путин: Западът има една цел - унищожаване на Русия, но това няма да им се случи

" Военната интервенция в Украйна е сполучлива. Няма да позволим страната да се трансформира в плацдарм, употребен за опасност на Русия ". Това съобщи през вчерашния ден съветският президент Владимир Путин по време на държавното съвещание.

" Операцията се развива сполучливо и в строго сходство с проектите ", сподели Путин на излъчено по малкия екран държавно съвещание, като добави, че Русия не е имала различен избор, с изключение на да изпрати войски.

" Няма да позволим Украйна да служи като плацдарм за нападателни дейности против Русия ", акцентира той.

Според него отношението на Запада към руснаците прилича на " разгром ", само че " блицкригът " на глобите на Запада против Русия се е провалил.

Путин съпостави лавината от западни наказания против Русия, наложени поради спора в Украйна, с антисемитско принуждение от страна на фашисти.

" Западът смъкна маската си на цивилизованост и стартира да се държи войнствено. Това подухва съпоставяне с антисемитските погроми на нацистите ", уточни президентът на Русия.

" Западът има една цел - заличаване на Русия, само че неговият стопански блицкриг против Русия се провали ", безапелационен е Путин

Според него Западът ще загуби световното си владичество и " митът за западната обществена страна се разпада ".

" Цялата планета ще би трябвало да заплати цената за упоритостите на Запада и опитите му да резервира изчезващото си владичество непременно ", съобщи съветският президент и предвижда дефицит на храни в световен мащаб, защото западните наказания против Русия са се отразили неподходящо на цялата международна стопанска система.

Във връзка с решението на Съединени американски щати и Европейски Съюз да замразят активите на Руската централна банка Путин съобщи, че това единствено ще подкопае непоправимо доверието в Запада и ще накара други страни да се замислят, преди да сложат валутните си запаси в западни банки. Според Путин съвсем половината от активите на Руската централна банка са " просто откраднати ".

" Няма потребност Руската централна банка да печата пари, а страната има задоволително финансови запаси, с цел да се бори със сегашните провокации ".

" Икономиката и бизнесът ни имат нужните запаси, с цел да изпълнят всички сложени цели, провокациите единствено ще ни активизират ", уточни той. По думите му съветската стопанска система ще успее да се приспособи към новата действителност, наложена от глобите на Запада против Москва.

Путин също по този начин е разпоредил да се усили финансирането за инфраструктурата. Според него ще има потребност държавно управление да направи структурни промени в стопанската система.

Руският президент даде обещание да усили заплатите, обществените помощи и пенсиите в изискванията на глобите на Запада. Той е подписал декрет " За ограниченията за обезпечаване на социално-икономическа непоклатимост и отбрана на популацията в Руската федерация ". Президентът е упълномощил на кабинета на министрите да пресметна точните финансови параметри на помощта за популацията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР