Военната диета“ е краткосрочен хранителен план, който помага да свалите

...
Военната диета“ е краткосрочен хранителен план, който помага да свалите
Коментари Харесай

Тридневната „военна” диета топи ударно килограми

„ Военната диета “ е кратковременен хранителен проект, който оказва помощ да свалите до 5 кг за къс интервал от време, пише Bright Side. Най-атрактивното в нея е, че трае единствено три дни и разрешава „ неразрешени храни “ като хот дог и сладолед, написа obekti.bg.

Друго преимущество е фактът, че е извънредно лесна за съблюдаване. Не е нужно да броите калории и да купувате скъпи добавки. Можете да намерите всички артикули, които ви трябват, в най-близкия хранителен магазин.
Смята се, че бързото намаляване се реализира, тъй като диетата оказва помощ за на повишение на метаболизма ви. Чрез понижаване на приема на калории за къс интервал от време, ще изгубите мастна маса. Въпреки това не включва недояждане. Съдържанието на калории е ниско, само че задоволително, с цел да ви обезпечава силата, от която се нуждаете, с цел да имате работлив ден. Включва здравословни мазнини, въглехидрати, протеини.

Експерти от Лестър обясника за какво диетата от Викторианската ера е най-полезна и в този момент
Ден 1
Закуска: чаша гореща напитка (кафе или чай), една филия изгорял самун (пълнозърнест е за предпочитане), 2 супени лъжици фъстъчено масло, половин грейпфрут.
Обяд: чаша гореща напитка (кафе или чай), парче препечена филийка, половин чаша риба звук.
Вечеря: към 85 грама месо (варено или на пара), чаша зелен боб, половин банан, една дребна ябълка. Можете да се поглезите с една чаша ванилов сладолед (Странна диета, нали?).
Ден 2
Закуска: Една препечена филия (най-добре пълнозърнест хляб), едно твърдо сварено яйце, половин банан.
Обяд: още едно твърдо сварено яйце, 5 салтини (содени крекери), една чаша извара.
Вечеря: два кренвирша (става все по-интересно!) без самун, половин чаша моркови, чаша броколи, половин банан, който можете да покриете с ванилов сладолед (заслужавате го!)
Ден 3

Закуска: 5 салтини с парче сирене чедър и една дребна ябълка.
Обяд: препечена филийка, едно яйце (лек обяд).
Вечеря: чаша риба звук и десерт - половин банан с цяла чаша ванилов сладолед.

Тези 3 питиета ще създадат талията ви изящна
Препоръки:
Ако желаете да постигнете по-добри резултати, спазвайте диетата прецизно през трите дни, след което четири дни яжте естествена храна, само че внимавайте да не преяждате, с цел да не върнете свалените килограми. Повторете диетата няколко поредни седмици, до момента в който постигнете мечтаната цел. Най-добре е да продължите да следвате този темп към месец.
Започвайте деня си с чаша вода и пийте по две чаши вода преди всяко хранене – и до момента в който спазвате диетата, и в останалите дни.
Рязкото ограничение на калориите не е уместно за всеки. Винаги е добра концепция да се консултирате с доктор, преди да опитате нова диета.
Какво мислите за „ военната диета “? Изпробвали ли сте я?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР