Военен кореспондент, известен с близостта си до Кремъл и изявен

...
Военен кореспондент, известен с близостта си до Кремъл и изявен
Коментари Харесай

Руски кореспондент, близък до Кремъл, неволно каза нещо, което не трябваше

Военен сътрудник, прочут с близостта си до Кремъл и изявен покровител на Владимир Путин, позволи неволна неточност по време на свое директно включване по една от съветските държавни малките екрани.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6965
Докато обясняваше от Донбас каква е обстановката на фронта, кореспондентът Александър Сладков съобщи, че съветската войска търпи големи загуби и има много ранени, само че бързо осъзна какво е споделил и в опит да " замаже " ситуацията добави, че въпреки всичко реализират " огромен триумф ".

Както е известно, малко след нашествието на Русия в Украйна, Москва забрани да се популяризират " погрешни изказвания ", които подлагат на критика така наречен " специфична военна интервенция " и дискредитират съветската войска, стартирана като " избавител " от прокремълските медии.

Според английския публицист от Би Би Си и специалист по Русия, Франсис Скар, това вероятно е първият случай, в който по съветска държавна телевизия се споделя сходно нещо.

Съдейки по какъв начин промени насоката [на разговора], си мисля, че Александър Сладков не помни с кого приказва, написа в Туитър Скар и показа фрагмент от въпросното изявление на съветския сътрудник.

I`m fairly sure this is the first time TV has said anything like this since the invasion

Judging by how he changed direction, I think Alexander Sladkov forgot who he was talking to

" We`re losing an enormous number of people. We have wounded. We`re having.... great successes "
— Francis Scarr (@francis_scarr)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР