Военен инструктор от морската пехота на САЩ бе осъден на

...
Военен инструктор от морската пехота на САЩ бе осъден на
Коментари Харесай

Осъдиха морски пехотинец на 10 г. затвор за тормоз над мюсюлмани

Военен инструктор от морската пехота на Съединени американски щати бе наказан на 10 години затвор за тормоз над новобранци и по-специално на трима мюсюлмани, съобщи Асошиейтед псе.

Един от измъчваните почитатели на исляма се е самоубил.

Военно жури постанови присъдата на сержант Джоузеф Феликс през вчерашния ден - ден откакто го призна за отговорен по обвинявания в тормоз на над 10 новобранци в подготвителния лагер на морската пехота на Съединени американски щати в Парис Айлънд, щата Южна Каролина.

Инструкторът, 34-годишен деец от войната в Ирак, също така бе осъден да върне цялото заплащане, което е получил, намален до редови войник и освободен от военна работа без почести.

Феликс принуждавал новобранците да се душат взаимно и ги карал да пият топъл шоколад, след което да упражняват, до момента в който повърнат. Той също по този начин удрял младите бойци в лицето или ги ритал на земята.

Инструкторът се отнасял изключително неприятно с трима мюсюлмани поради вярата им. Един от измъчваните, 20-годишен американец от пакистански генезис, се самоубил, хвърляйки се от стълбище, откакто инструкторът му бил плесници и го наричал "терорист ".

Семейството на самоубиеца е подало правосъден иск против морската пехота за 100 милиона $.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР