Водосвет за здраве и успехи бе отслужен днес в храм

...
Водосвет за здраве и успехи бе отслужен днес в храм
Коментари Харесай

Иван Иванов: Да опазим вярата и красивите ни храмове

Водосвет за здраве и триумфи бе отслужен през днешния ден в храм „ Преображение Господне “ в наличието на претендента за кмет на Община Русе от ГЕРБ Иван Иванов, претендентите за общински съветници от листата с лидер Алисе Муртезова, както и претендентите за кметове на дребни обитаеми места от общината. Отец Алеко благослови присъстващите и пожела на миряните да са здрави.

„ Символите на вярата – това са църквите и манастирите. Една от главните задания на всички нас като българи, е да опазим вярата и красивите ни храмове, в които изричаме най-съкровените си молебствия и благодарим на Бог “, съобщи Иван Иванов.

„ Господ е на всички, благословени да са делата ни и да продължим да работим за русенци! “, съобщи Алисе Муртезова.

Своеобразен хазаин на срещата в Басарбово беше Николай Колев – един от най-успешните кметове на ГЕРБ, който се кандидатира за седми мандат, с цел да способства от ден на ден с присъщата си сила за обитаемото място.

През миналите години държавните управления с министър председател Бойко Борисов осигуриха средства за реконструкцията и построяването на голям брой църкви и манастири в страната, измежду които манастира " Света Марина " в село Каран Върбовка - един от най-старите български манастири, зародили в интервала на Второто българско царство, възобновената, построена отначало черква „ Всех Святих “ в Русе, храмът „ Света Петка “ – копие на златната черква в Преслав, както и доста други.

Подкрепете съумелите персони на ГЕРБ като гласувате с номер 7 на идните избори.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР