Водолеят е свободолюбива зодия, която не обича, а робува на

...
Водолеят е свободолюбива зодия, която не обича, а робува на
Коментари Харесай

Защо Водолеите са толкова студени?

Водолеят е свободолюбива зодия, която не обича, а робува на обичайните разбирания за света. Често нейните представители са бунтари, които наподобяват студени в очите на другите и им е мъчно да подържат сантиментална връзка.

Защо това е по този начин?
Разберете за какво всички обичат зодия ВОДОЛЕЙ
Представителите на зодия Водолей са известни с това, че са едни от бунтовниците на зодиака. Тези хора обичат сами да основават разпоредбите...
Прочети повече
Разберете за какво всички обичат зодия ВОДОЛЕЙ

Те приоритизират рационалността и свободата си и постоянно наподобяват като безчувствени фигури в своите взаимоотношения. Трудно им е да изричат страстите си и постоянно любовта им остава скрита и неразбрана за техните сътрудници. Отнема им доста време до момента в който се провиснал в непозната компания и стартират да разкриват същинската си същина.

През по-голямата част от времето те ще се държат другарски и ще имат свободни взаимоотношения с половинката им, които не „ заплашват “ тяхната самостоятелност.

Държат на фамилията и приятелите си повече в сравнение с им проличава и постоянно остават неразбрани. Трудно споделят загрижеността си или демонстрират усеща намерено.

От Водолей до Стрелец: Зодиите, които елементарно може да излъжете
В сезона на Водолея. За какво да внимавате?
На 21 януари завърши сезонът на Козирога и навлязохме в този на Водолея. Сериозните дни отминаха, настава интервал, подобаващ за забавле...
Прочети повече
Те се стремят да запазят самостоятелност и независимост непременно, което им играе неприятна смешка и кара сътрудниците им да се усещат приставени зад стената на техните цели.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР